Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Vaskrs svima koji slave i koji su za sajednicku i nedjeljivu BiH koji ne koriste religiju da bi zavadili narode. Suzdraite se ruznih komentara jako je ruzno nekome zlo zeljeti na vjerski praznik.
@AQmegaAQmega nisu svi isti i to spikom sto vi SDAtalibani firate ostace nam samo teritorija sarajeva zenice i tuzle jer cete da rastjerate i ovo malo normalnih pravoslavaca i katolika. Ta spika samo zlo nanosi. A mozda vam je i cilj da ostanemo u rezervatu gdje ce par porodica da pljacka.
@AQmegaAQmega pretpostabljam i Bogic Bogicevic je klao i ubijao i Miro Lazovic silovao. Tebi je iq u minusu zbog takvih cemo da izgubimo nasu drzavu sto idete nacionalizmom a ne pamecu. A hvala za psovke to pokazuje koliko si itelektualno napredan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako su i u ratu vjerski službenici pozivali na "mir". Blagosiljali ratne zločince i ubice, a sad očekuju da im neko vjeruje. Ma marš bre stoko.
Kako se zvaše onaj pop-pedercina sto je krstio vojsku kad je napadala civile?
Dokle je došlo, nekada su susjedi ili komšije znale kad je uskrs, Bajram, Božić.... Nekada su ljudi znali koji dan i kada kome što čestitati... U svakom slučaju nacionalisti i protivnici suživota iz 92 su čini mi se pobijedili... Nažalost
Sjediste SPC u BiH treba izmjestiti iz Sarajeva, ako je moguce i Sabornu crkvu treba kamen po kamen prenijeti u RS.
Sretan Vaskrs svim pravoslavcima. Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Hrizostom je gen koji imaju samo Srbi mitomani.
...ti mi našo o poturčavanju posrbice ,bivši pravoslavni Bošnjanine ,hwbale ti poturice mater ..
@novibosman345 vi svasta izmisliste u 21 veku. Čuj posrbice buahahahahah.... jadni ste da jadnije nemože
Isus-Issa a.s. je donosio mir na sve ljude!
u ime sina Dodika oca Bakira i Covica svetog duha amen
hahahahha
veceras je dernek....Đeko vs Messi 🙄
Kasnite moj mitropolitu dobrobosanski, debelo kasnite, šokci svoj davno završili.
YOU SHALL NOT PASS 🚫
Samo da vam sveci nisu ratni zločinci i narodni heroji. A muslimani neka se ne pale nao vo jer i kod njih ima heroja koji su se ogriješili o čovjeka i koji su time svakako ratni zločinci.
"Svjedočimo ono što vjerujemo i znamo, a to je da je Hristos vaskrsao" Je li to samo zato što si pročitao u nekoj knjizi Gandalfe
Sto ne pozva i na postivanja Boga, sta je sa onima sto ga psuju javno a ti i takvi ga grleci sa tri poljubca docekate.