Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....LEGALIZUJTE KANABIS ☝️💒
Mir alternativa nemiru. A pameti i govana majko moja
Ublehaš.
Nisam znao da I'ma dabrova u bosni
Idi kvragu Hrizostome, i ti i tvoje kolege Puljić i Kavazović. Učite narod mržnji i netrpeljivosti, a stalno ponavljate mantru o suživotu i ljubavi. Licemjerni ste do krajnjih granica. Jedini pravi vjerski službenik koji iskreno voli suživot i BiH je Komarica. Svi ovi ostali - samo rade po nalogu da rasture ovu državu na tri tora i da imaju potpunu kontrolu u svom toru.
haj nek se čuje,čuje haj nek se zna da smo mi vojska Republike Bosne i Hercegovine... a pravoslavnima Turcima - da je sveti sava peder bradonja.
Dobro jutro Kolumbo !!
Alko-Test .....
Blaženi gladni i žedni pravde, jer će se nasititi; Blaženi milostivi, jer će biti pomilovani; Blaženi čisti srcem, jer će Boga vidjeti; Blaženi mirotvorci, jer će se sinovi Božiji nazvati; Blaženi prognani pravde radi, jer je njihovo Carstvo nebesko. Zasto niti jedan pravoslavni svestenik nije podrzao oca i grupu Pravdu za Davida? Ljudi su danima stajali na trgu, a niti jedan od njih nije dosao da ih podrži. Niste vi licemjeri, vi ste saučesnici u zločinu. Đubrad.
Bravo, svaka čast, odlično zapažanje. Licemjeri, saučesnici, ništa drugo.
Дa дoђe дo oдpживoг миpa, тše6a ce миpнo paзићи, a тy CПЦ ништa ниje дoпpинjeлa. He cмиje 6ит влacти и oпoзициje y Cpпcкoj, вeћ cвa пoлитичкo-цpквeнa гoФнa, зajeднo ca cмpдиjaнcким, дa вpaтe cвe нaдлeжнocти Cpпcкoj, дa oфopмe спopтcкy peпкy Cpпcкe, а 4 CPБ oптшинe y ФБиX дa 6yдy кaнтoн.
Nešto ti se miješa latinica sa ćirilicom, mora da ti je tipkovnica umjesto tastature!
Да се СПЦ банда научи родољубљу и да помогну да се Србима у педерацији, посебно у 4 већинске српске општине, пружи сваки вид подршке, а ваљало би том народу доћи на ноге. Па, путуј, владико, уради нешто. Притисни додиГа и компанију. Иста сте гоФна.
Najgore su jugobalije koje cestitaju komsiji Jovi koji im je silovo kcerku i srusio kucu bozic,kite jelku al zato kad dodje ramazan redovno pljuje i komentarise,a zove se Sabahudin nagovara raju da ga zovu Saba da bi svidio srbima i hrvatima.Izjasnjava se kao Bosanaaaaaac.
Jedan blagoslivlje oruzje i Karte ljace, drugi poziva na sveti rat, treci se valja u pedofilskom zanosu i oprasta grijehe za novac. A narod? A narod je neopjevano glup i hiljadama godina slusa lazove koji ga ubjedjuju da je jedina istina sto propovijedaju ovi likovi iz Gospodara prstenova
*... oruzje i koljace.
koji su levati ovi popovi
I popadija za gradjansku BiH… Aferim!