Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FINA GRADSKA RAJA izostala, tacno se vidi na slikama ko je došao podržati gospodina generala Dudaka. Toliko smo razjedinjeni da ne mozemo svi kolektivno dati podrsku covjeku koji je imao veliku zaslugu što mi danas uopste zivimo na ovim prostorima. Da nije bilo Dudaka i slicnih njemu izvlacili bi nam kosti sa neke neoranice.
@Kserkso Svjestan sam ja toga prijatelju moj, ono što više boli od te spoznaje jeste spoznaja da iako relativno mali narod imamo toliko podjela da se samo cudima mozemo ujediniti i razjasniti šta su zajednicki Bosnjacki ciljevi, bez toga nam i dalje visi mac nad glavom ne samo u ekonomskom, vec i u dostojanstvenom, egzensticijalnom smislu.
@hemijaimatematika1 FINA GRADSKA RAJA ne radi, još je danas neradni dan. I nemoj da brineš nisam zaposlen na dravnoj sisi, samo bezvezni pokušaj diskreditacije finog gradskog celjadeta koji laze u šesnest. Prijatan ostatak dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sarajlije nemaju vremena Zelene beretke itd.. :) ipak nije stigla instrukcija da je vrijeme za podrsku Biscanima.. sramota ja govorim kao Sarajlija to.. sugav smo narod..
Možda si ti šugav, pa po sebi sudiš i o ostalim. Ostavimo pravosuđu da radi svoj posao, koji je ugrožen svim ovim ostrašćenim pritiscima u predizbornoj kampanji nacistički nabrušene gomile. Vjerujmo u nevinost Generala, ali neka sud to opovrgne, jer čovjek je nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Jebale vas više sve Sarajlije odreda, popustite građane ovog grada, koji se bore da prežive cijene u jednom od najskupljih gradova na Balkanu, ai šire.
Nadamo se da general nije kriv. Ali ako se ispostavi da je kriv šta onda? Hoćemo li reći treba da odgovara ili ćemo ga i dalje podržavati. Ako je ovo drugo onda smo tu gdje smo jer to i zaslužujemo.
ja nisam uz njega ako je uradio bilo kakav zlocin. svaka njemu cast za odbranu i otpor i svim tamo vojnicima njegove brigade. al svako za svoj zločin nek odgovara. ako nije kriv nek to dokaze na sudu i nek se vrati kao heroj. a do tada imam neutralno mišljenje.
Ova jadna brojka dovoljno govori koliko smo mi jadan narod i kako ne znamo svoje cijeniti . Pogledajte samo kako su Hrvati svoje generale dočekali pa bilo je minimum 50 000 ljudi na trgu u Zagrebu .
2o. okupljenih u Zenici? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Cuo sam da ce stanovnici Cazina i Velike kladuse traziti pripojenje RS
ja sam cuo da ce tzv pc traziti pripojenje ruandi tamo im i jeste mjesto
Atif imovinsko stanje prije i posle rata igrom slucaja drasticno povecano. Puca mene k za Atifa kao i Afifa za mene, gl*p narod u pm.
Izgleda vecina bosnjaka misli da njihovi zlocini ne trebaju biti kaznjeni
@federalac2000c bilo bi ,samo izgleda nije izvodljivo
Izgleda da vecina srba ima takvo misljenje koje se temelji na velikoj kolicini lazi tako da gledaju na svakog Bosnjaka kao svog koljaca?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo kopiranje srpskih ihrvatskih mitingovanja je katastrofa. Na izbore izađite i dajte glas za BiH
ovako ni srbi nisu podrzavali zlocince
@Vlahinator oni su bar odlezali svoje
vidi omladine sto se okupila :D
I kažu nema bošnjaka koji bi ratovali, nama je u genima ratovanje usađeno :))
@kasperSRB2 o cemu to ti? opet nesto iz tvog univerzuma?
@kasperSRB2 sta ce odgovorit, izdali su bosanske kraljeve, odbacili izvorne bosanske obicaje i tradiciju, prihvatili okupatorske, nakon sto su ih turci prodali ostali ko ribe na suhom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Masala ima nas
Haha
Ja da sam bio u rodnoj Tuzli danas, posuto bi sve i jednog baliju sto vrsi pritisak na sud BIH. I onda im smeta sto Srbi podrzavaju Mladica. Do kada ce moja rodna Tuzla biti u rukama podrinjaca????????????? Tuzlo stidi se!!!
Nema veceg balije od tebe, zapravo si ti knjiški primjer balije iz knjiga tj definicija.
@kasperSRB2 Ti si mi relevantan dokaz da govorim istinu, cim ga podupire covjek koji se dici klanjem ubijanjem silovanjem i das ovom balijici podrsku lahko je sabrati.. Aj pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To Bosnje moje napokon budite se nedajte svoje nedajte nase generale , volim vas volim te Bosno volimo te generale nas ❤️❤️❤️