Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je sa srecom i da jos pozivis...
osim nabba, koga ne treba ni komentarisati, drago mi je da su drugi komentari ljudski. da ih je više bilo poput mitra ne bismo danas živjeli kako živimo. neka poživi i nek ga pamet posluži
Srbi antifashisti? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Smesan si bre
A koja su ti to bila DVA antifasisticka pokreta. DA ne mislis na cika drazu? E, chetnizam sigurno nije antifashistichki, jer su oni saradjivali sa njemcima i mrzili i zelili istrijebiti sve ostale narode, ukljucujuci Jevreje koje su kad ih nadju predavali Njemcima....procitaj Drazine govore, koliki FASHISTA....
1942. u Jajcu!!! Vi izgleda niste išli Titovim stazama (r)evolucije? Zasjedanje ZAVNOBIH-a je bilo 25/26 XI 1943. u Mrkonjić Gradu, ili po naški u Varcar Vakufu!
JE OVO PRASETINA:)))) AHAHAHHA SME LI SE TO U MULTIKULTURALNOM BOSNJAKISTANU?
Kako je on glasao 1942. g na zasjedanju ZAVNOBIH-a ????
KOJE TI TACNO VEZE IMAS SA SRBIMA I ANTIFASISTICKIM POKRETOM??? NIT JE BILO BOSANACA U TO VREME,NIT SE POTYRAD NALAZILA U JEDNOM OD DVA ANTIFASISTICKA POKRETA! .... AJ IDI UZMI MALO SLANINE ENGLESKI DORUCAK:)))) NECE TEBI SLANINA SMETATI...IPAK JE TO OMILJENA HRANA BILA ANTIFASISTA:)))
Koga sada voli Angelina Subotic
Opet vi ! Opet vas pustilo bez terapije ???!!! Pa ovakva tema i ovakav čovjek, čestiti starac, zaslužuje da ga zaobiđete jer ne razumijete, spavali ste na satu historije (ako ste uopće išli u školu). Ne komentiraju se svi članci, posebno ovakav, pa ako nemate poštovanja prema njegovom djelu, valjda su vas ovi vaši oslobodioci i prosvjetitelji naučili da imate poštovanje prema njegovim godinama. Evo ja ovdje svečano obečavam pred normalnim dijelom čitalaca da ću poštivati ovakve starine, ako dožive ove godine, pa makar dolazili iz zloglasnih SDA, HDZ, SDS ili SNSD-a.
..opet sr.bi .. budale..otisli u partizanei tako omogucili alijinim mus/li/manima us.ta.sama da dobiju drzavu..
mitar u partizanima bio a alija u ss handzar diviziji.
ne znam, mozda grijesim, ali i ovi partizani iz 41-45, srpske nacionalnosti, mi danas velikim dijelom vuku na velikosrpsku stranu i ciljeve.
MITARA SUBOTIĆA ZA PRECEDNIKA
koliko se ja sjecam, u peridou od 1945-1992 u Sarajevu i u cijeloj BIH najtrazenije meso je bila svinjetina. u restoranima je vladala poman za kremenadlama, svinjskim gulasem, grahom sa rebrima, itd a i danas u vecini trznih centara jako tesko je doci do tirolske salame. cast izuzecima
Smiješan si sa svojim hitrim minusima, klocu mali crvenofašistički
ZAVNOBiH je bio u Varcar Vakufu \'43, onako uzgred da kažem... Mitre, krepaj