Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su svi gradjani opkoljenog Sarajeva simbol optpora. Zalosno je da neko jos uvijek trazi publicited na racun efemernog dogadjaja i da uopste misli da je takav dogadjaj nesto znaciju prema zlu i tragediji koja se desila bosanskom narodu. Postedite nas slicnih clanaka. Sa postovanjem.
I ja mislim da su svi gradjani opkoljenog Sarajeva simbol optpora, ali tu uključujem i ove djevojke ( misice ) i bukvalno svaki stanovnik opkoljenog Sarajeva... Ne treba praviti razlike izmedju onih koje jesu i onih koji nisu bili u opkoljenom gradu ( pogotovo izmedju onih koji su bili civili i onih koji su bili vojnici unutar opkoljenog grada) , ali zaista ne shvatam zašto se preživjele Sarajlije malo više uzajamno ne uvažavaju, i zašto se to njihovo herojstvo malo više ne promoviše u svijetu ( Na Discovery channelu gledamo emisiju True Heroes i Everyday Heroes u kojem je američka baba heroj jer je spasila mačku s drveta, a od naših niko da se udostoji do plasira u svijetu neki dokumentarac o svakodnevnim herojstvima svih nas koji smo preživjeli opsadu Sarajeva, jednu od najdužih i psihološki najtežih u modernoj istoriji).
zar ne vidite ( vid je svetinja) da ste svi dragovoljno otisli u nepovratnu kontradikciju unistavanja samih sebe.. to se od vas i ocekivalo i to ste i postigli.. bravo!
Sarajevo u srcima nasim zauvjek.Citajuci komentare da se primjetiti da su danas sRBI jako azurni u davanju negativnih ocjena na komentare koji su odraz covjecnosti i odraz pravde i istine..
predobar članak,nisam znao da se ovo uopće desilo... pozdrdav iz Širokog Brijega svim Sarajlijama a nemogu vijerovat kolko je ovde srba i sve dislajkuju
Najjace su mi u ratu bile osobe ovog \"kalibra\". Miss Sarajeva ode da se tamo pokaze i ostane isto ko Fazla na Euroviziji.. Ne vrijedi pisati o ovakvim osobama
REALISTO kolko je kamion stajskog djubriva i prodaješ li još?
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @OSTOJA; @Djeneral \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) @Djeneral potrebno je da bolje poznajes SVOJU historiju i da znas da smo m i, Turci, \"cepali\" VASE snajke...svakodnevno im skidajuci JUNF. Stvarno su uzivale \"SRBKINJE\" ;) Voli VAS Turcin ;)
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @OSTOJA; @Djeneral \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) Pusa od Turcina ;)
Kako bi pocepao ovu - ko Srbin turkinju iza kuce...
lijep clanak, kao i lijepo nase Sarajevo, da Sarajevo, kao sto su nasi i Zenica i Mostar i Neum i Banja Luka i Bijeljina i Srebrenica i Doboj i Bihac, ....................... (da Tuzlu ne brojim jer sam iz Tuzle :P ), i svi smo mi nasi. najgore mi je kada vidim da se prepiremo iz kojeg je ko grada, nekako mi se cini i normalnije kada npr. Sarajevo-Beograd, Sarajevo-Zagreb itd. ali jedna zemlja i mi se svadjamo ko gdje pripada. SRAMOTA. :(
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
ona je izgleda pokrivena
Dzaba nama Bosancima,kad se ni sa 1000 romana nemoze opisati one patnje nasih majki.To ce uvijek ostati u dubini nase duse ! Inela je stvarno hrabra i sve joj cestitke. Ne zelim da se ovo ponovi i najgorem neprijatelju
oduvijek su Bosnjakinje bile i ostale NAJLJEPSE ZENE BIJELE EUROPSKE RASE!U citavom Svijetu!♥
Pa jel bilo tad za zilete??? Vidim da su ove hanume bile taze izbrijane ;-)))))
Mogla se bar izdepilirati .