Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast :)) premocno izgleda, i puno srece u daljem radu
Bravo Mišo ! Bravo Bravo ! Svako dobro !
koliko para baceno u vjetar......
kakva je ovo skalamerija, bože žali 1000 sati rada,, tako je to u ovoj sjebanoj bosni, svi sve znaju raditi...samo što svi beže od obrađivanja zemlje...
naravno ti bi napravio bolid na razini paravog F1 bolida. jer najlakse je omalozavati tudji trud iako smo sami jos gori a i to je odlika kod nas u bosni (necu reci sjebanoj kao ti).
ccccc
Ovo su ljudi koje trebamo voliti, pomagati i veoma poštovati !!! Brate Mišo svaka ti čast !!!
Impresivno, nema dalje:))
Tockovi su napravljeni od plastellina, a odnjet ce ga u zeninoj torbici :) Inace svaka cast majstore, fenomenalno!!!
Da je drzava kao sto nije da vidi interes u ovome i pomogne covjeku da ovo ode u polu-serijsku proizvodnju tj bar 100 komada na trziste da izadje po nekoj pristojnoj cjeni.
svaka cast :)
Bravo mišo, ne idi iz naše BiH.