Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ima Damir Niksic, dezerter i pobjegulja koji je tek lani dosao nazad u Sarajevo, da prica o cenzuri ili o icemu u nasem drustvu, kada nije bio dio tog istog drustva??????
Da, Damir pobjegulja + fedjica stukan, narkoman koji se kao kur.c.io Vatikanu pa kad su mu zaprijetili onda krenuo pljuvat po muslimanima. Bijednik koji glumi u filmu o silovanju Bošnjakinja ode u Ameriku pa prica kako mu je islamski fundamentalizam unistio zemlju. Posampi se obojici u usta paradna
Jeb\'o vam kvir festival sve mrtvo!
loyc1j agoftjtarprh
Good to find an erxept who knows what he\'s talking about!
pa i vi ste dio toga,klix
Umjetnost biti pederč1na? Ha? Ma je6em li ti mamu haharsku mrš u Milano pa tamo prosipaj \"umjetnost\". Queer festival, pa to ne treba da se cenzuriše, to treba da se kolje!
Zaustavite zemlju silazim... koji su ovo ublehaši. Vidi ovog Šehića klošara i pjandure.
je.be_m ti Muham.eda, Isu.sa, Moj.sija, A.liju, Kara.dzica i Tudzm.ana i sve bogove...zasto? pa zato sto religija i ideologija idu jedno s drugim pod ruku i treba ih psovati kad god se za to nadje sekunda slobodnog vremena
Pa sto ne priznate da ste se zeznuli sa rusenjem Yu i BiH...jer nije zaboga da ste sve gola nevinascad...Sve go borac do borca...za svoj interes naravno...ne mogu vala naherende kora......
Ovaj post iznad je za tebe Imbecilko !
Pa samo takvi dziberi kao ti sa umanjenim IQ ,(iako to negiras ) mogu zatvarati oci pred ovakvim stanjem u vasoj dzamahiriji 24% ! Hoces da se upoznamo da ti objasnim u cetri oka !?
Staviti Faruka Sehica koji je krv pisao u Armiji BIH i stavio svoj zivot u odbranu zemlje sa pobjeguljom, kukavicom i dezerterom Damirom Niksicem je strasno. Plus, Sehic koji je talentovan i kreativan u odnosu na Niksica koji je ne zna sloziti dvije prostoprosirene recenice i pokusava da bude umjetnik. Grozno!
damir niksic nek se prihvati posla konkretnog cuj konceptualni umjetnik...neka ide u ameriku odakle je i dosao i neka tamo palamudi.Fedja neka potrazi strucnu pomoc naravno doktora i nek se ljeci...jedini je Sehic normalan.hvala pozdrav
sta cemo u foci kad su svi focaci u sarajevu,karamo vas ovdje da ne hodamo
Ne znam na osnovu čega si zaključio da sam \'\'pristaša\'\' SDA, nije mi toliko nizak IQ, al hajd, valjda ti znaš, zadojeni ograničeni papane.
Ako nemas bolje argumente ,bolje ti je suti i procitaj nesto , branis primiivizam i zatucanost , pa to me i ne cudi od pristasa SDA ,vi se zalazete za povratak u proslost Osmanlijskog carstva i dok narod zaglupljujete vjerom ,vasi partijski celnici obilato kradu i bogate se decenijama ,ovakvo stanje je vasih ruku dijelo.