Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naši političari su baš budale .pa i idioti znaju ako se sve više zadužuješ da si sve više živom blatu .a na kraju će dobiti takve demonstracije da njih ni policija ni vojska neće moći spasiti
dajte nam para da podijelimo peMzije hahaha koja komedija od drzave
One februarske demonstracije se nisu trebale smiriti do dana današnjeg...dok se sve stranke ne ukinu i sve ne budu nezavisni kandidati direktno od naroda glasovima postavljani na pozicije oko kojih se sad već godinu dana ne mogu dogovoriti.......dozvolili smo im, sad nek nas jebu...
Dozvolio im MMF,pa jesu li im duplu transu dali na insistiranje Ketrin Eston!
Eskivirat plaćanje poreza i državnih dadžbina što je moguće više i uzdat se više u svoju ušteđevinu nego u mirovinski fond...ne znam imaju li bar 10% budžeta za investiranje ili je kompletan u socijalne svrhe, plate i nabavke raspodjeljen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto srece...stize novo breme na BiH gradjane.
drugim riječima da se opet zadužimo do bola da se popune rupe u budžetu (nastale prevelikom administracijom i kabadahijskim trošenjem političara) i privremeno smanji deficit u PIO fondovima (do kraja godine) i tako kupi socijalni mir...........a narod nek kasnije brine kako će se to vraćati.
ta tan taran tan tan tara.....mission imposible.....
E ovo je pravi papa.Njemu cete ljubiti i rac'ku a ne samo ruku,pogani jedna!