Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem ja ove kredite kojim se financiraju regresi i plate budzetarima..
Rješimo se lihvara, počnimo raditi.
Profesionalno ova vijest nije nikakva vijest, nema završetak ili ti zaključak. Kome idu pare u entitetima? Probiskajte malo i objavite ako smijete. Ono što nesmijete objaviti, nemojte novinarski ni načinjati. Na žalost, ovo vam je sve češća pojava. Neka urednik uradi konsultaciju sa naredbodavcem i odlučite se, profesije i kodeks ili plate!
kako ce to sve jednog dana da bukne *** pozar ;) sirija je pitchkin dim sta ce kod nas da bude....
Ma sta pljujete po SDA nisu Vam ni ovi nista bolji. Pa i oni ovaj kredit dizu da svoje dzepove naoune j.. li vas oni. Valjda cete i vi imati koristi od ovih kredita pa vas placaju da pisete protiv SDA, a u korist SDP-a. Ista su to govna.
Dokle vi nas mislite zaduzivati. Pa da nas zaduzujete i ulazete u razvojne projekte pa hajd, ali vi dizete kredite i u svoje dzepove trpate kao da ce te ih vi vracati gov..na jedna.
Djeca koja se sad radjaju i kojima ni dječiji dodatak ne daju,vraćaće mmf kredite
Ovaj MMF će nam sve uzet. Svakom će na grobu bit komad drveta gdje će samo pisat "ovaj grob je u vlasništvu MMFa". Ništa više neće bit ičije drugo.
MMF je kamatarska družina koja sve one koje uzimaju kredite kod njih vodi direktno u dužničko ropstvo. Čitaj u 12 horizont pod zemljom. Bakir i njegove lopine uzmu disaljku ( svoj dio love) i ostanu na površini.
kolko su prijasnje vlasti na celu sa SDA pokrale ne moze nam pomoci ni 100 MMF-ova, sada je sve na ovu vlast spalo da vraca kredite i pokriva rupe zbog lopovluka prijasnjih vlasti
Sreca pa SDA nije u vlasti da pokrade i ove milione i svojima raspodijeli kako je to slucaj bio prethodnih godina dok su bili u vlasti
TREBA NAM JOS DVADESET MMF ARANZMANA DA NADOKNADIMO ONO STO SU OVI 20 GOD KRALI!!
Šta će ti??? pa za još par kredita oglasić nas nesposobnim za vračanje i eto ih u plenidbu. Pogledaj evropske Mediteranske zemlje. Grčka će morati da im da i crno ispod nokata. Turci im ne pašu jer su svoje kredite uredno vratili i sada samo seire.
K.P.G.S.
Prosli kredit je zavrsio u dzepovima SDAovaca i njihovih saradnika i za krpljenje nekih ocitih rupa... Zato nam ovaj i treba...
Nije samo SDA-OVACA, ima tu i SDP_OVACA.