Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija ustashe baca u zatvor, a ovdje se bahate. U crkvu ne mozemo uci niti misu zabraniti, ali Bosnjaci antifasisti MORAJU dici svoj glas protiv ove fasisticke ujdurme. Jednako tako IZ BIH treba pozvati IZ Hrvatske da konacno prestane da glumi "cvijece" i napokon se izuzme iz ovog fasistickog pirovanja. SFSN
Skandalozno! SDA kreteni su još jednom dokazali da veze sa mozgom nemaju. U taj vakat su ustaše u okupiranom gradu Sarajevu vješale građane koji se nisu mogli pomiriti sa režimom NDH (muslimane, jevreje, pravoslavce). Ljudi su u strahu živjeli. Bravo Skaka idiote. Najbolji si primjer SDA gluposti!
Meni je ovaj kardinal kardinalan!
Evo za ovakve stvari treba da se ujedine navijačke skupine zajedno i da idemo da protestujemo. Šta nas briga koji političar podržava šta, znamo šta je pogrešno !!
Kardinale nisi normalan
Ovo se ne smije dopustiti
Vinko moze li onda i misa za Adolfa Hitlera kada moze za ovu džubrad blajburšku
treba javno objesiti ove zlocince
Maršal nam se okrece u grobu...puu majku vam
28.3.1945., 55 Sarajlija, boraca protiv fašizma, obješeni su na Marijin-Dvoru. Obješeni su: Omer Fazil, Ragib Sarić, Ćamil Skando, Muradin Čobo, Hajro Hadžović, Mahmut Arslanagić, Hamid Avdić, Mustafa Spahalić, Hamid Talović, Hasan Hajdarević, Alija Meretlić, Salih Mujkanhodžić, Ah.med Vilogorac, Šućrija Lukavac, Afan Opijač, Huso Islamović, Lutvija Šaran, Pašo Avdić, Salko Zubčević, Avdo Mulahasanović...
SARAJEVO GRADE NE DAJ DA TE USTA*E OGADE
Kolike su bili žrtve da su ih saveznici isporučili partizanima hehehehehe
Misa u Valterovom Sarajevu za fašiste? Gradonačelnće odmah podnesi ostavku!
Nemojte tako, nisu svi bili stražari. Neki su bili jurišnici, legionari itd.
Pripadnicima FAŠISTIČKIH pokreta koji su u toku drugog svjetskog rata masovno ubijali, klali, vješali, otvarali koncetracione logore smrti, služe se ZVANIČNE MISE ??? Gdje je tu LOGIKA, RAZUM i PRAVDA !!!