Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestit Bozic svim katolicima mojim sugradanima i svim katolicima svijeta!!! Da ove dane provedu u sreci i ljubavi sa svojim najdrazim!!! Moramo se naucit postovat razlicitosti i druge i drugacije od nas!!!
Svoj Hrvatskoj braci u bih cestit Bozic od♥️Da Bog da jednom da se opet ujedinimo u vjeri ko nekad sto smo bili.
@Dinarac
@Dinarac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog nema sina
Cestit Bozic mojim dragim sugradjanima katolicima.
Čestit Božić našim bosansko-hercegovačkim katolicima i naravno našim susjedima Hrvatima sa one strane Dinare! ♥️
@Erdodik @Dunum90 Neka i tebe Sin Božji oslobodi mržnje, pakosti i beznađa. ---- Amen i tebe isto tako jer upravo posija sjeme mrznje svoje a poznjeti mozes samo mrznju
Sretan praznik našim komšijama katolicima, čuvajmo jedni druge i nedajmo nacionalizmu da dođe u naš grad kroz hdz i sda pogrešnu politiku.
sretan bozic za selo kravice
Jel ikada Isa/jesus a.s je rekao da treba spavidi njegov rodjendan ?
Lele kako mozes biti tako glup tesko tebi tesko tebi
Cestit Bozic svim katolicima mojim sugradanima i svim katilicima svijeta!! Da ove dane provedere u miru sreci sa svojim najdrazim!!!
https://biblijaiznanost.net/povijest-bozica-bozic-poganski-blagdan/
Neka je mir.. Napačeni smo svi sa lošom politikom