Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako,nek su se dugovi vratili,trpili smo svi,sada idu bolji dani i usluga pacijentima.Moralo je bit malo rezova.Javasluk je bio.Licno znam da su glavni doktori na KSC-a imali privatne klinike i pacijente zbog dugog cekanja upućivali u svoje klinike.Sada toga nema,za neke nalaze se cekalo na red po 3 mijeseca.Bune se doktori koji sada imaju manje posla u svojim privatnim klinikama.A licno su oni unistili aparate da bi bolje iso poso u njihovim klinikama.Nek se stalo javasluku u kraj
Tako je ,ali sto je najgore nema ko nije bio na KCUS i zna kakav je bio javasluk al nece niko da prizna ,sta su braca Gavrankapetanovici radili za KCUS apsolutno nista boilnice izgledaju kao u horor filmovima,svaka cast Sebiji nisam ni u jednoj stranci i nisam fan ali zena zavrsila za tu skolu i neka je vodi .
@carsijaner Pa bila je cijelo vrijeme u odborima KCUS sto nije ranije alarmirala...pa nije jer je bila dio te mafije
i kazu nesto Seka nevalja, pa to moze smo jugobalija rec
idi jarane hapsi ga moju potporu imas, svakog focaka, gorazdaka da imas validan dokaz, makar bio u trecoj generaciji u Sarajvu, ja cu te podrzat
@h8er_ napravili su dug kao i mnogi drugi u ovoj državi. pitaj uposlenike UKC jesu li tada bili ovako sluđeni kao sada?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Lažovi ! RADITE ZA SEBE NE ZA NAROD. Dva i pol mjeseca se ceka na termin za CT. MAJMUNI
A to sto ne postoji u KSC-u djeciji ortoped jer su svi protjerani pa ljudi moraju djecu voditi u Mostar na ortopedske operacije nikom nista. Ustediti na grbaci pacijenata koji nemaju nikakvu uslugu za pare koje placaju za zdravstveno ne trebas biti nikakav strucnjak. Jos se hvaliti sa tim "uspjehom" cisto da ne vjerujes gdje zivis i ko je tu lud, sigurno narod koji nema petlje istjerati tu bagru.
vratili al sutra malo,sve je to predizborna propaganda, kad pitas gdje je dokaz kazu znamo mi...a sve i da jeste vraceno,vraceno je na stetu bolesnika i obicnog covjeka...jos malo pa nece biti ni zavoja kako treba,a ne ozbiljnih stvari kojih vec uveliko fali...
Kada se Sebija, Bakir i njihove porodice budu liječile na KCUS-u, a ne u inostranstvu, onda neka pričaju o reformama i uštedama.
Ustede preko ledja naroda, sve sam moras platiti...
Ne želim nikome zlo, ali bih volio da ovi koji hvale svoju voljenu Seku i laprdaju kako je ona popravila stanje na KCUS-u, vratila dugove, bla, bla...volio bih da im zatrebaju usluge u toj zdravstvenoj ustanovi, pa da vide kako zaista stvari stoje, ne daj Bože nikome! Ljude s rakom vraćaju kući, jer "nisu vidjeli ništa", nemaju reagense, nema zavoja, lijekova, higijenskih sredstava, a o listi čekanja na dijagnostički pregled na MRI, za koji treba čekati godinu dana, da ne govorim!
Winnetou - ovi ko Mirza i Sebija se odmah, kada se razbole, ispale u inostranstvo. Nečekaju mjesecima i godinama na uput kao sav ostali nelopovski svijet.
@samp1ta - ajde tupanderu, Socijalistička " medicina! Dok je bilo zdravstvo u SFRJ, svako jeimao tretman kakav zaslužuje ozbiljan pacijent. Išlo se i banje, rehabilitacione centre, i inostranstvo! Danas se za teške bolesnike skuplja sadaka, a Sebi JA i Mirza Diler vraćaju dugove svojih jarana iz SDA ( Faris ima neviđenu kliniku na Bliskom Istoku), a sve, a pacijenti, ako nemaju para, osuđeni su na smrt! Kao u naci njemačkoj!
Seka je uvela disciplinu, i kontrolu rashoda tako se to radi
Napravili uštede i vratili dugove otpuštanjem radnika i parama koje je Izetbegovićka dobila od TIKA-e, turske razvojne agencije, to i ptice na grani znaju! Ali, SDA botovi i propagandna mašinerija to prikazuju kao uspjeh medicinske sestre, tzv. prve dame u Bošnjaka, a to što na KCUS-u nema običnih zavoja i sapuna, i što se na pojedine preglede, konkretno na MRI, čeka po godinu dana, o tome ni riječi! Fuj, bagro!
@Winnetou sto tvoji nisu dobili pare, ili donijeli od nekud😁
Uvijek sam pozitivno govorio za Prof. Dr. Sebiju Izetbegovic. Drugi su iz svojih interesa i mrznje sto je Izetbegovic .....pljuvali Sada su sebi pljunuli u lice.
Pa ko je napravio toliki dug da se vise konacno zna. Nije dug 79 KM nego 79 miliona . To je neko morao u dzep strpati . Zasto ne sude osobe koje su napravile dug , i plus da moraju sve do feninga vratiti
@killerloop1 SDP
Pa ovo i jesu glupi Bosnjaci zasluzili...od rata im ista struktura unistava zdravstvo pa i KCUS i sad kad je stranka gotovo potonula isti ti navodno popravljaju stvari kako bi se predstavili kao spasioci i ostali u igri...tragikomicno
Upravo to. To je isto kao da te prvo guram pod vodu da te ugušim i onda ti pružam ruku da te spasim i poslije glumim spasioca. Jad i bijeda. Đaba im sve manipulacije i laži, prevare sa komentarima izborni krah SDA je neminovan.
Bakir Izetbegović: Sebija će uskoro izrasti u snažnu ženu-političara :)) :)) :)) na*ebali smo
haj barem da vrati dugove...
Ona pod brojem 228 na slici 2 najbolje pokazuje šta za nju znači ovaj izvještaj o poslovanju KCUS.
Hoćete li više objaviti moj komentar , a ne samo odgovore na druge komentare' Fali li vam hrabrosti ili šta...?
Nama ne valja niko.Sebiju su svi napadali, ali vise nego ikad je jasno kako ta zena radi.Sve je uspjela sama.Svaka joj cast.Dosta je bilo Gavrankapetanovica i njihove vladavine.Ta dvojica su unistila KCUS