Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RESPEKT HADŽIJA!!!
@ledeny Ovakav ti je nas narod dobri, aferim hadziji buducem
Ovim dobrim djelom je pokazao da je vec hadzija !
Glup si
OVO JE PRAVI HADZIJA
Bravo Nadarevići. Svaka vam čast. Uvijek buntovni i hrabro ukazujete na nepravilnosti iskrivljenog sistema.
to sto je on dao uzece politicari, nece biti ni prikazano.Ode u dzep politicara
svaka čast.po meni si uradio milion puta ispravniju nego da si otišao s.arabiju i vrtio se oko kamena .ma kakav hađ.ti si naš hađija.
mislim da se ovaj covjek grdno zeznuo,ali Allah najbolje zna.Hadz je Allah naredio ali asfaltiranje puta nije.Po meni,pogresan potez.Ako si bio nanijetio obaviti hadz,trebao si.Do iduceg mozda preselis ili ne budes u mogucnosti
🙌 ali bolje bi mu bilo da je po starinski udario one kocke. Od njih se ne stvaraju ni lokve ni klizista, a voda odmah prodire u tlo. Asfalt je glupost.
@Libertino Asfalt je za cafire :D
Sljedeće godine opet isto uraditi.
Mirsade ti si ovim činom već postao hadzija! Svaka ti čast!
“Doista je čovjek, sin Ademov, stvoren od tri stotine i šezdeset dijelova, pa ko spomene Allaha i kaže: la ilahe illallah, subhanallah, estagfirullah, skloni kamen, granu ili kost sa puta, naredi dobro i zabrani zlo toliko puta, bit će tog dana spašen od Vatre.“ (Muslim, 1007) sad da pokusamo shvatiti sta je to ovaj covjek uradio sto se tice puta??
eh raja moja...ovo je pravi hadzija...
Cojk skonto sta je sta. Umjesto za hadz cojk napravio sebi put. Ova prica moze posluzit ko metafora za zivot i religiju. Nevjerovatno je sta covjek moze napravit kad se mani gledanja u nebo i gubljenja vremena i taj trud primijeni na svoju okolinu. Od svoje okoline odma napravi bolje mjesto za zivot.
Tako rade pravi momci. Iako su putevi obaveza pogane vlasti.
pravi ljudski potez, Bog ce to sigurno znati cijeniti
Ovo je pravi Hadžija. :-)
@arn_magnusson Braću ? De pojasni na koju misliš...Pošto i one Arape nazivate brasćom.
svaka cast dobri covjece ucinio si veliko dobro koji ce biti od koristi svih ljudi a da si otisao na hadz valjao bi iskljucivo IZ BiH i saudijcima