Još uvijek član SDA
262
Mirsad Kukić osniva novu stranku
Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi u BiH hipotetski došla neka poštena vlast koja bi se razračunala s kriminalom, od SDA bi ostala samo kafe-kuharica Behka a i ona samo zato što joj ne bi uspjeli dokazati manjak kafe i kocke na zalihama.
Primjetili neki dan Chuck Norrisa u Banovićima. Pitaju ga začuđeni mještani 'ej ba šta ti radiš u Banovićima'. 'Šta mi Kuko kaže', brzo odgovori
Nego sta. Nova stranka. Bar smo u necemu najbogatiji u Evropi: "Po broju stranaka!" Sumnjam da idena zemlja na svijetu ima vise stranaka, partija, pokreta...
kako je ovaj čovjek privatizirao 49% rudnika Banovići, a upravlja s njim 100 %,... to pitanje (odnosno dva pitanja)) se postavlja(ju) samo u BiH ....
Ne slazem se s tvojom tvrdnjom... ovaj covjek rjesava nagomilane probleme ... a ovo pricam na osnovu nekih cinjenica koje sam cuo i vidio uzivo ... za ostale "levate" iz drugih stranaka ne bih da komentarisem .... jer ne mogu nista rijesiti ... a namjerno prave probleme (al ono sadisticki).
živio amir zukić
Samo SDA, SAMO BAKE!
Sav ozbiljan kadar u SDA je na spisku čuvara Jugoslavije, to su u glavnom utbaši i kosovci. Isto je i sa HDZ i SDS sa SNSD. Jednostavno je na sceni izumiranje te elite i isplivali im na scenu samo ulizice bez kvaliteta i vizije. Razmislite o lokalnim, kantonalnim i državnim kadrovima. Svaki od njih se veće za komuniste i spominju u Knjigama Zeleni, Crveni i Plavi čuvari Jugoslavije.
Samo naprijed gosp. Kukiću udalji se od licemjera SDA-ovskih. Izađi u javnost i reci ko ti je bio nalogodavac za nezakonito zaposljavanje u elektroprivredi BiH.
pad seljačina iz banovića
Papak ne rise bakira ti tvog. Pa vidi se na sta licis. Seljacina, krkan, sirovina, papak, seljo, itd. Kontas li sta ti svijet govori? Ti mozes samo novu sranku napraviti a ne stranku.
Sada ce doci do nelegalne cistke strucnog kadra iz javnih ustanova, preduzeca, odbora i sl., a postavit ce se poltroni na njihova mjesta..od policije, tuziteljstva, sudova i sl. ne moze se nista ocekivati jer su svi pod njegovim uticajem..pocinje stanje autokratije u TK..
Hahaha ovi SDA LOPOVI stvarno misle da je neko budala 😂 Sad okrenuli jedan po jedan osnivati SDA LOPOVSKE SATELITE pa kad prođu izbori opet pod šapu riđobradog TREZORAŠA... Ko god se upeca na ove SDA LOPOVSKE FOLOVE i ne zasluzuje bolju vlast... JEDNOM SDA LOPOV, ZAUVJEK LOPOV I KRIMINALAC SDA NAJVECA NESRECA BOSNE I BOSNJAKA SVIH VREMENA http://zurnal.info/novost/20990/falsifikatori-nasilnici-homofobi-ljubitelji-fasista
Braking news: SDA obara Guinissov rekord u broju novih stranaka formiranih od odbjeglih sda-ovaca
QM-SDA
Babo iz Banovića
SDA, SDA-A, SDA-B, SDA-C,... SDA-Ž, SDA-A1, SDA-1, SDA-C1...