Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi čika Mirsade,kad budete odlazili ne zaboravite povesti i vaše ljude kojima dajete podršku u raznoraznim lopovlucima (postoje dokazi ).
od cega ce jadan Kebo zivjeti?
Vala i nije neki gubitak.
evo ne znam šta ću od tuge,mrš lopove
Kebo nemoj kakiti!!!!
E MOJI NAIVCI KEBO JE SUVLASNIK HEPOKA MOSTAR ZAJEDNO SA AMKO KOMERC I VINO ZUPA ALEKSANDROVAC DALJE NA PLATNOM SPISKU FEROTOM KISELJAK I KO ZNA STA JOS CE SE NACI U ISTRAZI SIPE TO JE NAJVECI INTRIGANT I TIHICEV DZELAT KOJI JE ZAJEDNO SA SLJIVAROM KANTONALNIM TUZIOCEM MONTIRAO SVE OPTUZNICE PRED STRANACKE IZBORE U SDA SVI CE DOCI NA VAGU PRAVDE AKOBOGDA
Svaka čast, Kebo! Jedan od rijekih moralnih i poštenih političara u BiH.