Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino dobro što je Kebo uradio je to da je konačno dokazao da se Tihić i SDA moraju rješiti penzionera i ljudi kojima je najjača osobina "ja sam u SDA od devedesete". Hrani ga 20 godina, daj mu sve privilegije i onda jednom, samo jednom nemoj ga staviti na čelo parade i on se naljuti i ode. Sve što ne valja u SDA krije se u ovim isfucanim kadrovima. Sram te bilo Kebo Mirsade.
Kebo nece vise ni jesti ni spavati, covjek totalno u soku od onoga sta je cuo.. Izinko mu je rekao da on moze zaboraviti da je ikada imao "svoju" zemlju, i da je cijeli proces ubrzan, da se preskoce svi tzv "patrioti"
kebin najpametniji potez što je napustio bošnjačku sda
Kebo od kako si se makao iz SDA bolji si čovjek
ma opstruatorima je jedino bitna fotelja i njihovo nedjelovanje nema kraja dok su fotelje u pitanju
Kebo se složio sa Inzkovim upozorenjem te naglasio da nikakave opstrukcije ne smiju biti dozvoljene kada je u pitanju popunjavanje Ustavnog suda FBiH. - hvala Bogu, krajnje je vrijeme da se sda uzobilji
Kebo se pravi previse fin u zadnje vrijeme, mora da ce pokusat prec u sbb ili sdp.