Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JELI MOGUCE DA NEMATE MOZGA KEBO JE U DIREKTNOM SUVLASNISTVU HEPOKA KOJEG JE KEBO PRODAO VINO ZUPA ALEKSANDROVAC ZAJEDNO SA SVOJIM AMKO KOMERC PA POBOGU OTVORITE OCI ON JE GLAVNI INTRIGATOR I OSMISLJIVAC LAZNIH KRIVICNIH PRIJAVA ZA CENGICA BRANKOVICA I BICAKCICA JER STOJE NA PUTU NJEGOVOJ I TIHICEVOJ IZDAJI BOSNE
Da je u feuderaciji vise Keba, u svim segmentima politicko drustvenog zivota, svi stanovnici Federacije BiH imali bi ugled i zivotni standard bez konkurencije na Balkanu i sire.
Glupi Kebo! Cuj Zorana, pa zoka je isto vlashina bio i to veliki. Kebo je vlasina takodje.
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Kebo, dabogda ti metastaziralo to što imaš na plućima ako ne priupitaš za Iliju i Mirsada!
Kebo trebao si mu se popisati na grobu...
Kebo pravi uvlakac srbima ocam ...
Sta li se to oni domundjavaju sa opancarima po Srbiji ?
Pa moj Kebo...jesili normalan...bar malo?U BG,pa još na grob Đinđiću,pa otiđi onda i do Požarevca...Očito smo bolji vojnici...jer dok je mir...ovo su prave B.a.l.i.y.e,ne znaju ništa nego da podpisuju i ugovaraju mir sa dušmanima...Rodilje vam naskočim...da vas sram nije...pa jeste izdajnici...koji...svaki.
Sta smo docekali uhhhhhh, a onoliki narod izginu i raseli se po svijetu. Pa ispade da je Fikret Abdic za ove bio vizionar i da je 1992 vidio da je jedini izlaz i spas naroda u dogovoru i pregovoru i da nista nije vrijedno ljudskih zivota. Ovako smo potrosili najbolje sinove, ove sto su prezivili danas hapse i proganjaju obespravljene i gladne. E jos samo Abdic fali da izadje iz zatvora i udje opet u politiku, pa da se Bosna opet iz temelja zatrese..
KLEMPI I KEBI SUDIT ZA IZDAJU! KAKO IH NIJE SRAMOTA STO PREGOVARAJU SA SRBIMA. STO SE NE UGLEDAJU NA NAS DIJASPORCE KOJI SMO NA BRANIKU DOMOVINE BILI 1992. GODINE ISTO KO I DANAS. VIDI MENE U FRANKFURTU, NISTA NECU DA IMAM SA GENOCIDASIMA OSIM STO NEKAD ODEM NA KONCERT CECE I ACE LUKASA. NEGO RAJA, ZNA LI KO IMA LI JEFTINIH AVIONSKIH KARATA ZA BOSNU. SKUPO MI PLACAT ODLAZAK NA URLAUB NASIM BH AIRLINESOM A NECU JAT-OM. VOLIM TE BOSNO!!!
Sekula Bilic Zdravko Kordic Branko Popic Ostoja Saric Strahinja Krsmanovic, Boro Stojanovic Jadranko Gostic Zoran Radic Dusan Bosnjak Bogdan Panic Bogdan Panic Nedjo Ikonic Milivoje Jankovic Veselin Vidacak Milisav Vukovic Nedjo Lojpur Ratko Maslenjak Dalibor Butina Radovan Jankovic Vlado Kecojevic Branislav Cancar Mladen Blagojevic Nenad Dragi Milenko Gujic Mitra Gujic Rajko Hercegovac Risto Hercegovac Momcilo Krstic Rajko Ninkovic Radenko Spiric Vitomir Spiric Nikola Stankovic Savo Tojcic Cvijan Vidakovic Marko Boskic Ugljesa Pantic Zdravko Bozic Radenko Ubiparipovic Dragon Ubiparipovic Goran Bencun Milenko Stjepanovic Mirka Stjepanovic Ranko Nastic Branko Ristic imena srpskih ratnih zlocinaca koji su pocinili genocid bosnjackih civila u srebrenici! na ovu listu ima dva spirica! a spiric vam je glavni danas u bih-i, crni bosnjaci na sta ste pali, da vam jucersnji ubbica i genocidas upravlja drzavom i nastavlja rusenje drzave bih-e?!
ZNACI SASTAJU SE I SA JOS JEDNIM SURADNIKOM KOS-a, \"POPULARNIM\" SULJOM UGLJANINOM KOJEG ISTO TAKO BOSNJACKE SANDZAKLIJE \"OBOZAVAJU\" KAO I BOSNJACI BOSNE STO \"OBOZAVAJU\" IZDAJICE ZAPADNO OD DRINE, TIHICA I KEBU. HOCE LI ZAJEDNO DO ZEMUNA DA PREDAJU RAPORT?
TIHICA I KEBU POSLIJE IZBORA U OKTOBRU TREBA UHAPSITI ZBOG RAZNORAZNIH PRONEVJERA, KAO RECIMO ENERGOPETROLOM. NARAVNO TO TREBA BITI ZVANICAN RAZLOG, A NEZVANICAN, IZDAJA! CUJ ISAO POSTAVITI VIJENAC NA GROB ONOG KOJI JE ZAJE*BA*VAO U POLA SARAJEVA ZLAJU LAGUMDZIJU DA SE SAM RANIO ILI DA SU MARKALE IZREZIRANE? O ZEMLJO OTVORI SE, KOJI IZDAJNICI! HOCE LI I POSJETITI BIA (KOS) CENTRALU U ZEMUNU?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz