Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumiju tebe Bosnjaci ,moj dobri profesore.
Ne razumiju ni komunjare. Glas ce dati komunjarama iz SDPa. Ne volite demokratiju
hadzikadic - komsic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo, imaš 4 glasa.
Pogledajte debatu između kandidata na N1 u srijedu 12 septembra u 20;00 sati pa ocijenite sami Hadzikadica u duelu sa ostalim kandidatima.
jedva cekam debatu uzivo, da vidimo sta ce ovi streberi da ponude. dva podpitanja i padaju!!! Falatar je pored HADZIKADICA izgledao kao učenik. Mogu misliti kada zakuju, ostanu bez riječi, ovi ostali znaju samo kao papagaji pričati
Samo Mirsad Hadzikadic!
Klix je sranje postao još i prije izborne kampanje ni riječi o najvećem kandidatu za predsjedništvo
Moj glas ide njemu, gospodin čovjek. Ali, realno gledano mislim da nema neke šanse, prije svega zbog ovog debilnog naroda, a onda i zbog te mašinerije i uigranosti SDA vanago.
Dzaba bacas glas podrzi Dzaferovica il Komsica
Svaka čast za intervju na face- TV. Kad oni levati ostali izađu istu kao da dogovaraju lekciju. Napokon neko sposobna na mapi
Jedini logičan izbor je profesor Hadzikadic. Svaki drugaciji izbor samo moze prolongirati napredak Bosne i Hercegovine u bilo kojem pogledu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati mogu biti motivisani plaćom predsjednika - jedino HADŽIKADIĆ dolazi na daleko manju plaću! Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
jedini koji zna kako se vodi politika.narode on je najbolja šansa. ne puštajte ovo.
Naprijed profesore. Samo naprijed! Moj izbor je Mirsad
Ovi što imaju stranku iza sebe, moraju vraćati dugove repove i baviti se pitanjima stranke. Kako Bake reče na Bajramskom prijemu Veci dio ovog mandata bavio sam se pitanjima stranke. Eto vidite koliko je korisno imati stranku a bit izabran za predsjednika. Misle da trebaju predstavljati interese stranke. Ne jarane, interes BIH se tu predstavlja i bavi se tim poslom.
Ubjedljivo najbolji kandidat! Moj glas ide njemu
Bošnje ovo je vaš čovek
Iskreno dosta mi je i komunjara i nacionalista, i lijevih i desnih. Napokon neko u ciji se koncept svi uklapmo 🇧🇦