Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta drugo u ovoj propaloj drzavi gdje nema posla gdje je narod na prosjackom stapu vec dugo,naj lakse i naj bolje osnovat stranku i zivit na drzavnoj sisi i pametovat i prodavat maglu narodu.
DOBRO BI BILO DA G.DIN OPIŠE BIOGRAFIJU DA UPOZNA NAROD KO JE ,ŠTA JE ,GDJE JE BIO KAD JE GORILO I KOJE SU TO NJEGOVE NEVIĐENE IDEJE I NOVITETI.
Dobro bi bilo da malo citas i istrazujes, bem te nepismena... covjek je sve lijepo objasnio CITAJ nemoj biti KONJ dorat bosnjackiii Sdaovski
Ovaj ako nema 35 tona glasackog materijala nema sta traziti na slijedecim izborima ...
SVE TREBA PRIPREMITI DA NAREDNI IZBORI BUDU ELEKTRONSKI I POD NADZOROM KAMERA A NE DA OVI NA VLASTI UNAPRIJED ZNAJU SVE POBJEDNIKE I GUBITNIKE.
Bez obzira na njega i stranku stravicno je to koliko (ne)svjesno upadamo u zamku 25 Nov. kao dan drzavnosti i ponistavamo istinu.Ispada da je Bosna drzava od drugog svj.rata.i da ju je ex Yu stvorila.Zna se da je Povelja Kulina Bana napisana 29 Aug 1189.Koji smo mi idioti.Nije cudo sto nas BG i ZG cerece.Serem ti se na 25 Nov.
derpe
Fadil Novalic koji je dodobrio zakon LGBT i SDA su ti derpasiiii Konju Dorate Bosanski
Mirsad Hadzikadic za svakog normalnog covjeka!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Znaci kada niko nece da osnuje stranku, Bosnjo se zali sto nema izbora osim starih ublehasa, a kada neko krene da osnuje stranku, onda ih ima previse ili taj koji osnuje je kritikovan jer zeli samo biti na budzetu. Nikad Bosnji nije idealno
bravo
Mirsade samo napriked, ali samo rezulati se broje
bravo
Bilo bi pametnije da se Hadzikadic upise u neku od postojecih partija. Kod nas svi hoce biti "prvi"! Po cemu ce se ta "Platforma" razlikovati (po programu) od nekih vec postojecih partija/pokreta?
Pročitaj pa ćeš znati
po moralu,cestitosti i viziji preciznoj...i kada se nesto kaze da se stane i djelom iza toga
Mirsad uzima izbore
Samo nam je jos ovaj falio. Da je normalan ne bi ni pomislio da se ovdje bavi politikom.
politika je jako plemenit posao, drugo je sto su ga nasi nacionalisti ogradili
POSLAT IZ AMERIKE.PRIPREMLJEN.
I pravac budzet...
ovo ko prijava studenata za ispit, putem interneta