Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 16 je osuđeno ?! 16-ero ljudi nije moglo ubiti 800 ljudi. stidite se !!!
Nemam ni snaga da čitam ove vijesti više .....
Da se nikad ne zaboravi i nikad da se ne oprosti, jer na krvlju nevinih se ne gradi bolja budućnost ..jer ipak na kraju svi smo mi nastali od jednog čovjeka i jedne žene..pa nek malo razmisle zločinci ..zašto je Bog podijelio ljude ..to je Božija mudrost.
STEPO SVI CETE VI 'VAKO http://www.youtube.com/watch?v=JtVFVcPpMzc
ako se ko sjeca kad su srbocetnici za vrijeme rata , kad su ich pitali svjeski reporteri. Zasto radite te zlocine muslimanima bosnjacima a njihov je odgovor bio da im nikad vise ne naumpadne da sa nama zive. Ili ona izjava ratnog zlocinca Momcila Kraisnika ...-tih ratnih godina. Mi srbi radimo prljav posao u Bosni za €uropu u ovim njihovim izjavama se kasnije vidjelo da je bilo ISTINE......!!
@stepo cetalju ....zao mi je sto se ne mozete da ocepite.....!
Moj ti je savjet idi kod Kacavende da te malo prosvjetli...ha ha...!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto sta Vlasi napravise i sebi i drugima. Niti ce oni u Prijedoru i cijeloj Bosni moci zivjeti normalno nakon ovih zlocina niti zrtve. Interesantno da su sv bili ucestvovali u zlocinima i svi cuvaju tajnu masovnih grobnica. Pitaj bilo kojeg za Tomasicu , rece ti da nezna sta je bilo u Prijedoru, a u kuci mu komsije Mujage regal i frizider iz 1992.
stepa jesu li djeca od 5 godina kriva sta im je deda radio p1cketino smrdljiva
onda vi ocekujte isto za 20 godina, sta cemo sad???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne zaboravi i ne oprosti.
Proklet bio ko zaboravi, proklet bio ko oprosti!
sjeme im se zatrlo genocidno !