Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jalijško smeće zalutalo u politiku.
Cuj jalijas, ono, zahiragic? Moze biti samo potrcko, da ga salju po pivu u granap. E, cuj, ono jalijas. Odavno bolju provalu nisam cuo.
Zahoragicu nema sa srbima nista bolje dok Srbija ne prizna zlocine.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kakva budala
Zahiragic bi sa Srbima da suruje. Ne moze. Srbi su 1000x gori od Hrvata.
Da li su zaista gori od Hrvata? Razmisli dva put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar nije neobegovat?
Vidi se da Sdooo propada žestoko!
Covijece,koja kljusina...A znamo sta je i kako rekao...moj Bakire,jel ti sad jasnije sto SDA nece niko za saveznika i sto vas sve glasnije nazivaju radikalima
:)))))) čuuuuuj, Zahiragić to kazao, ma ne mogu da vjerujem :)))))))))))
i u pravu je ja sam gledao face i covjek je rekao moj stav ne stav sda a ovaj kreten ocito nije ni gledao emisju samo cuo, supci obicni svio i iz8
Zahiragiće treba pod HITNO VAKSINISATI protiv BJESNILA !!!
Evolucijo na sta smo spali da se ovakvi genetski abortusi javno oglasavaju al sta ces nije cudo nema ti sta sda bratija ponudit . Gomila mahalskih klosara i dzeparosa
Koji šupljak lik. Čudi se zašto sa Hrvatskom ne može napraviti odnose a Hrvatima izabrao Sejdu. Kinezi su već izabrali Srbe i to im je dosta za regiju. Tebi ostanu samo Turci i Arapi ako te žele.
Zahiragicu obogatili ste se od strani donacija i boračkih certifikata koje ste plaćali dva posto čak ste i doniranu stoku stoku dijelili obično svojim bogatim seoskim članovima itd i sad ste vi ko zaštitnici bošnjaka vi ste zlo.
Ne navijam ni za jednu političku opciju ali Čamdžič je novinarska institucija u ratu bio podrška svom narodu i armiji bih kada je bilo naj teže a ti si debeli posle ratni uhljeb zahiraga.
Pa dobio je stan za to od SDA mnogi borci nisu ništa osim Felicije
Sta ces vise sa srbendama praviti paktove, kada je to alija vec obavio devedesetih.
Zahiragic bik koji laje!!! Nikada nista pametno da kaze!! Kolika glavurda, a u njoj samo zivi covjecija ribica, koja ovoj spodobi daje samo impuls kada treba jesti, srati, pisati i lajati. Srampta u Bosnjaka, koji se trebaju stidjeti da je nesto ovako dio njihovog korpusa. Kao da ga je don aljo pravio.
Sa Srbima ste dobri vi iz SDA. Niste podnijeli tuzbu, pa to je fakat drugarstvo. Samo naprijed
Pik, rak, ovaj govor mrznje treba kaznit i to zastoko…
Laki je malo nervozan, štobse ono reklo...gubi se tlo pod nogama , a mogao bi i sud početi raditi, pa su ezdea razboinici na haparatima.....uglavnom, vepar je baš ogavan , svojim vokabularom