Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini murtedi, kjafiri i borci protiv bozije rijeci su upravo talibani. afganistanski narod zasluzuje bolje!
jesu te time nafilovali? fakat ciljaju na ogranicene ljude. zasluzuju da imaju normalnu zemlju u kojoj ce pojedinac moci imati normalan zivot i ostvaritii svoja ljudska prava, al ne znas ti sta znace ljudska prava, pa iskoristi taj racunar i google da dodjes do informacija. abu graib je posljedica istih ljudi ko sto si ti, samo sa druge strane.
\'\'jedini ko ce biti pregazen su talibani\'\' pa zar ih nisu do sada pregazili bar 20 puta ? nije li krmak Buš još dok je on bio predsjednik te genocidaške države USA objavio da su talibani potučeni i pobijeđeni ? pa protiv koga onda krstaški vojnici sada ratuju? i zbog čega se sve više vraćaju u svoje nove stanove na Arlington?pa sa kakvim su to oni krntijama od helikoptra otišli u rat kad im se svaki mjesec \'\'zbog kvara na motoru\'\' ruše bar po jedan-dva helikoptera !?a zaboravio si i specijalce, njih više od 30 koji su \'\'zbog kavara na motoru\'\' sletjeli malo grublje na afganistanski kamen, a onda dobili svoju plaću na Arlingronu..talibani bar znaju za što se bore, no znaju li ti jadnici, ovce ispranog mozga, koji su poslati tamo od cionističkog vrha ?znaju li oni !? za demokratiju? za šaku dolara, ili za k.u.r.v.e koje će plaćati ako se vrate kući živi sa tim krvavim dolarima zarađenim u.b.i.jajući afganistansku bijedu u sirotinju !
Niti su ovo mirovnjaci ,niti su talibani ono što je dobro za ovu napaćenu zemlju. Neka dragi Bog pomogne ovom napaćenom narodu da i njihova djeca osjete slast života.
A što onda ne odeš ti tamo da se razneseš i tako pomogneš svojoj \"braći\" imbecilu?
ma ne moraju u ruke ..dovoljno je i ovako ... http://www.liveleak.com/view?i=3c9_1179742727
Pa zar da cijevi puski drze okrenute na bracu u afganistanu? ah da zaboravio sam, radi se o parama, a kad\' su pare u pitanju brat brata ne zna
jedini ko ce biti pregazen su talibani, a pitanje je koliko ce afganistanaca povuci sa sobom, ali tebi to svakako nema nikakvog smisla jer si ti vidio nekoliko klipova s ilahijom u pozadini i neko ti je reko da ce braca pobijediti, a i obecao 40 ili 70 djevica za platu.
tako i treba, samo soson zna kako se soson cuva
Ya A l l a h ucini da padnu u ruke mudzahida pa da onda miruju...
nemaš što reći? a i što bi imao reći na to? na argumente koje sma ti naveonaravno da nemaš odgovora ! ponavljam kako bi se ti osjećao da su neki afganistanci dolazili četnnicima na položaje i odozgor granatirali Sarajevo, pucali mitraljezima, ili snajperima ganjali tvoje dijete dok ide u školu i trčkara od zaklona do zaklona kako bi došlo u neki podrum-školu !? bi li ih smatrao mirovnjacima ili plaćenicima-u.b.i.c.a.m.a koji su došli da na patnji sarajeva i njegovih stanovnika zarade koji dolar kod četnnika !?
oni nemaju normalnu zmelju upravo zbog krstaških imperijalista koi žele da im \'\'donesu prosperitet i demokratiju\'\' u njihovu zemlju razaranjem, terorom, \'\'pametnim\'\' bombama koje stalno pogađaju civile, autobuse pune žena i djece, skupove vjenčanja i svadbi, itd itd, afganistanci nemju normalnu zemlju upravo zbog takvih imperijalista koji gaze sve pred sobom, koji šalju u taj rat svoje zatucane ovce, koje i ne znaj zašto se tamo bore, dok anglo-cionističke gazde broje novac zarađen na krvi nevinih ! oni idu da donesu demokratiju? tako su govorili i komunjarsko-ateistički SSSR-ovci kao što dans govore ovi krstaški neokolonizatori ! ali ne zeboravimo da su komunjare polomili zube i kandže odafganistanski kamen, a ako Bog da polomiće ih i ovi novi osvajači, krstaški anglo-cionisti ! rat u Afganistanu je već izgubljen, polako ali sigurno mudžahidi islamskog emirata Afganistan preuzimaju kontrolu nad sve većim dijelom zemlje.jučer su im se ušetali čak u Kabul i izveli napad !
Tvoj način komunikacije je sam za sebe komentar, tako da sa takvim primitivcima ne želim nikakvu komunikaciju.
Mirovnjaci ! ! ! Sacuvaj me Boze mirovnjaka...
Kako vas nije stid uopšte spominjati božije riječi uz takve bolesne komentare, mentalni retardi !!!
šuppak sarajevski, reci mi kako bi se ti osjećao da su afganistanci dolazili da sa četnnicima pucaju po sarajevu, da te ganjaju snajperom po raskršćima dok ideš kanisterima na vodu, da budu plaćenici koji će svaku sknitu glavu u Sarajevu dobro naplatiti !? kako bi se osjećao !? bi li te ljude prezirao ili ih nazivao mirovnjacima !?