Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i zene su ljudi ponekad
CIONIZAM ubija
Idite u BL pa organizujte takve akcije,kod bosnjaka je nacionalizam opravdan.
Koja ironija kad piše "Nacionalizam ubija" na sva tri "jezika", da se neka nacija slučajno ne osjeća zanemarena.
Koja ironija kad idiot ne zna značenje riječi nacionalizam, a priča o njoj.
Objasni idiotu pravo značenje onda. Slažem se da "preseravanje i cjepidlačenje oko 'razlika' između nacija" tehnički niije isto što nacionalizam, nego je to samo njegov podskup, ali mislim da s obzirom na uobičajeni nivo tačnosti izražavanja lokalnih novinara (o korisnicima foruma da ne pričam) nisam rekao ništa pogrešno.
Sve će oni izmisliti i organizovati ovdje, samo da se skrene pažnja sa 'protesta'. Koja mafija majko mila, i 'plenum' su oni izmislili i poturili. Bagra političko -mafijaška.
HOCE I ONE U RUDNIK.....................podrzimo ih