Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vaša država je ostvarila veliki korak...", izvin'te, jelde da Vi nas malo za..bavate.
Sto da ne za.ebava, dok prima platu od 23.000 eura mjesecno.
@WillyWonka Zaje8aba i to ne malo
Evropski (virtuelni) put nece nista promijeniti, nit plate, niti penzije, niti policiju, radnicka prava...prvo moramo rijesiti korupciju (sto je izgleda nemoguca misija), ekonomiju (povecati izvoz), otviriti vise fabrika (a ne trznih centara), uvoziti manje iz kine (kancerogene plastike), iz turske...pa tek onda pricati o nekom evropskom putu. EU ne treba jedna truhla korumpirana zemlja.
Nije to nikakav "Evropski put", nego put predaje nacionalnog, ekonomskog i političkog suvereniteta na Elitokrate u Briselu. Ništa nećemo dobiti. Daleko bi više prosperirali prekinemo taj put, uvedemo carine i od tih prihoda otvorimo javne radove - industrijaliziramo zemlju i svo nezaposleno stanovništvo zaposlimo u sopstvenom javnom industrijskom sektoru.
Treći 30%.
Treći 30%.
Treći 30%.
definitivno u zadnjih nekoliko mjeseci sam definisao riječ brainwashing. pa zar može ovoliko ljudi u jednoj zemlji i regiji biti toliko glupi ne mogu sa vjerujem. forsira se ulazak u EU a paralelno zemlje iz te iste EU teže da što prije izadju iz te zajednice ?! šta misli ovaj narod da će mu biti bolje ako BiH udje u EU. pa evo nek pogledaju samo preko Save, kako je lijepo ovim Hrvatima u Novskoj, Okučanima, Brodu itd. ubise se od posla i ljepote života. ccccc...
slažemo se miroslave, tako da možemo svi otići iz BiH bez problema
e moj care oduzio se taj put pravo nikad mu kraja
. . Hrvati spalili dokaze o zločinima ministra odbrane Damira Krstičevića nad Srbima, uništeno nekoliko desetina hiljada dokumenata http://bit.ly/2fbjaSA . .
Daj miroslave ne prdi
I ti Miki dok si bio ovde zapustio si bio pofino politicki korov oko sebe iako ti je tvoj predhodnik Paddy Bio ostavio poprilicno cist teren
" Vaša država je ostvarila veliki korak". Koji smo mi to korak napravili? Joj što nemogu slušati šuplje priče ovih stranih diplomata. Eto vidi se da baš napredujemo, samo nam još objasnite u čemu mi to napredujemo? Dobićemo upitnik EU sa 3500 pitanja. Šta mislite koliko će vremena trebati ovoj našoj vlasti da odgovori na ta pitanja?
ma koji ces nam qurac ti sad... Nije ti dosta sto si nas ogulio svojim (ne)radom ko Visoki predstavnik, hajde jos iskamci koju marku... sikter vise, sjeme vam se zatrlo svima
mene da se pita ti nikad granicu ne bi presao
ma ko nas pita hocemo li ili necomo,odlucuju oni sto drze kurs 1€-1,95km vec 16 god
Ti si, moj Lajčače, najgore što BiH može dobiti...
Tko ga ne zna skupo bi ga platio