Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS - GENOCIDNA TVOREVINA
@Arkan. Ajd ne laprdaj. Usrali ste se od par bradonja u BiH iz Sirije a sad fol vi glumite neku silu. Poklopi se nisi ni svjestan da bi bio na narodnoj kuhinji u Grckoj samo da metak opali
@Arkan. Pocetak kraja rs-a i povratak ustava RBiH ! ti jos malo laj, neces dugo, zivi se raspadate !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svakog nek bog kazni po zasluzi.
Vise cenim pravog ustasu ili baliju nego ovakve poltrone
@nepogodan Teški poltroni, jer živi u gradu koji naseljava 90% "Bošnjaka", tj. Muslimana, a 95% njih su okupirali, ne dajući nikom drugom ni blizu, praktično sve glavne pozicije u velikim firmama, čak i u školstvu! Ovakav je poltron i Gojko Berić iz Oslobođenja; poltronisati mora da bi šetao i otpozdravljao-ko-i-prije Ferhadijom, zalazio u omiljene bircuze... a tako je sačuvao i stan; a da bi i dalje piskarao kolumnu u O. mora podilaziti "Bošnjacima" (valjda Bosancima?)...
U BOSNI I HERCEGOVINI JE UMOBOLNA MRZNJA I ZA SVE JE NAJBOLJE DA SE PODIJELI NA TRI DIJELA! NE LAZIMO SE DA NEKO HOCE ZAJEDNICKU DRZAVU, SVA TRI NARODA SU MENTALNO BOLESNA. POD HITNO PODIJELITI JER OVAKO NE IDE!
Hoce ku..c. Prvo idu na zalbu gdje cr mu sigurno spustiti kaznu za jos 5 godina. Samo 2/3 od 35 godina se racuna dakle oko 23 godina u sta se ukljucuje i vrijeme koje je vec proveo u zatvoru dakle 15 godina. Kad ga oko 80te godine zaboli mudo u kakvom Svedskom hotel-zatvoru pustice ga iz "humanih" razloga. Ako ovaj odlezi vise od 10 godina hebite mi sve po spisku. A cetnici ce d.kati kad ga budu docekivali na aerodromu. Danke Evropa
a šta ćeš moj dado, čete doćekuju svoje, balije svoje (Orića), ustaše svoje (Gotovinu)... a u amerićkoj ambasadi se podušiše od smijeha!
Miro , 2/3 od 40 su cca 27 godina . Odslužio je 8 , znači ostaje mu 18-19 godinica u tamnici. Drugo , što je puno važnije , ima žalba . A u žalbi treba i sigurno se hoče , obraditi i masovna grobnica Tomašica. Treće , ovom presudom , i presudom koja će uskoro biti ludom đeneralisimusu( a njen se ishod poslije današnje već naslučuje ) , dakle kompletno političko , vojno i policijsko rukovodstvo šumske je presuđeno za najteža zlodela u novijoj istoriji sveta. Samo se nameće ukidanje šumske.
Hebo ti izmetbegovic ćerku.
Svi koji su bili uz Hitlerovu Njemačku su i ovih godina "dobri junaci"...
Bravo momcino!
A što su svi tako sigurni da će umrijeti u zatvoru? Slabi su s matematikom? Postala je praksa da ratne zločince puštaju nakon dvije trećine odslužene kazne. Znači tih 40 u startu nije 40 već 26. Uzimajući u obzir da je već odležao 8 godina u pritvoru ostaje mu znači još nešto više od 18, što znači da postoji realna mogućnost da Karadžić sa 88 godina života odšeta kao slobodan čovjek!
Bitno sta ce djeca u domu na Palama uciti o ovom zlotvoru i cega ce se stidjeti.
@shivan Mozda cak i tvoje dijete bude inteligentije od tebe. Mozda ce te pitati Babo zasto ti podrzavas karadzica kada je dokazano da je karadzic zlocinac? Pogotovo ako ode da radi u inostranstvo. KAd se vrati u posjetu reci ce ti ti si babo majmun.
vidi face hahahaha
...ja bi se na tvom mjestu, u znak protesta, odreko buĐetske plaće.