Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek sve dobro rekao. Bravo.
Pokazao lice, sad ćemo veću staviti sa diodama "SRPSKI ZLOČINCI"
Svo pisu o natpisu, s niko ne pise o nacionalnoj biblioteci koja je skoro pa zatvorena u kojoj radnici nemaju plata i kojoj gradska uprava ne dozvoljava da se vrati u Vijecnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U RS-u stotine ulica nose imena ratnih zlocinaca, hiljade grafita koji podrzavaju Mladica, Karadzica i ostalu bagru, cetnicki pokret orgija tu svake godine, i ovaj dodje i kaze ploca nam vrijedja osjecanja. Ma mrs u pm
Zato trebamo i mi po et crtat grafite Nasera da vide kakav je osjecaj mozda onda shvate koliko je ruzno to sto rade
brko
Žigubigule !
Zlocinci sve je jasno nemoze se to promjeniti, pamti, nezaboravi narode naravno i uci djecu da znaju..
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to.
Ukucajte kod peabcrypto kad udjete na aplikaciju prvi put.
PA ne stoji srpski narod nego srpski zlocinci ja ko je ubijao majmuni jeli.
Mrssss !
svi osim sejda i ostalih izroda
Tako je Lazovicu...treba krenuti u novi zivot
CETNICKI ZLOCINCI SRAMOTA SRPSLOGA NARODA
Treba napisati imenom i prezimenom onog ko je bio nadredzeni za to podrucije, kao lice koje daje naredbu. Ni jedan narod ne treba generalizirat
Možda je najbolje da ne živimo skupa. Dajte muslimanima državu BiH i zabranite im izlaz u Srbiju, Hrvatsku i EU. Vratiti ih iz EU. Jer vrijeđanje onih koji su bili s njima u ratu prevršilo je mjeru. Ne mogu živjeti sa kršćanima ni u svojoj avliji, a kamoli u EU. Uzeti Bošnjacima hrvatske putovnice.
Čovjek je fino rekao da treba precizirali da su to uradili pripadnici vojske Republike Srpske. I to je u redu. Zamislite da na mjestu terorističkih napada u Evropi stoji da su napade počinili muslimanski zločinci.
Ko se pronašao tome i smeta.
Miro, srpski su zlocinci pucali - nisu marsovci. Molim te, kako bi drugačije napisao, a da se zna ko je zapalio vijećnicu?? Nije valjda da i ti hoćeš da se napiše "puška pucala?"
E nećemo Lazoviću nikada izmjeniti "srpski zlocinci!" Jer 1% Srba koji nisu protiv BiH i koji nisu učestvovali u genocidu i zločinu trebaju to čitati i stiditi se svojih sunarodnjaka...što su i u njihovo ime činili zlo. 99% Srba su za Karadzića bili, a to snaći SVI !!
Napisati za terorističke napada po Evropi, u kojima je poginulo više od 10.000 ljudi, da su ih počinili muslimanski zločinci.