Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dok god je ovako, neće BiH naprijed. Sve se nekako i mijenja, ide ka građanskim opcijama, osim Hercegovine, koja još nikad nije promijenila HDZ opciju. Kako onda očekivati neke promjene?
Na izbore u Š.Brijegu izašlo 38% građana tj 9.000 birača, a od toga svega 5.000 glasova za ovog lika, što znači da ni 20% ukupnog broja građana Š.Brijega nije glasalo za ovog lika. Ili u prevodu: da je odziv na izbore bio veći, ovog lika bi konkurencija pomela. Tako stoje stvari, jer cifre ne lažu
@kolorit ...koja konkurencija???...Hrvati imaju samo 1 stranku,ja za drugu ne znam...nije kod njih kao kod Bosnjaka da ima 1000 nekakvih stranaka.
@kolorit on nije lik nego gospodin i izašlo je koliko treba, da je trebalo više izašlo bi više. Isto kao i u Stocu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima li tamo ijedan Bošnjak?
@KupujemJabuke ...pogledaj ima li oko ceste i po prirodi razbacanog smeća. Ako bude, onda vjerovatno da ima.
Hahahaha...smijesno brate...tami vlada jednoumlje...a ko bi drugi bio?
Ima li DF ijednog načelnika!?
Ima 3 u Doboju, Čeliću i nezz još gdje
@gooUser1587738186ima...u Vukojeblju🤧😂😂😂
Neka neko objasni razliku između HDZ i KPJ?!🤔
@Hipokrit2 apsolutno NIKAKVE👍 JEDNOUMLJE.
@Hipokrit2 slažem se nema razlike međutim Čovića u igri drži komšo kad se odrekne te pijanca i nama će svanut dotad je tako kako je
Bilo neizvjesno do samog kraja izmedju njega i sejdinog kandidata😂😂
https://sirokibrijeg.info/video-uhvaceni-u-trpanju-glasova-u-sirokom-brijegu/ Eto kako.