Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi mirno okupljajte i tražite milostinju... Jesmo čudesan narod...
Ja sam ZA da se SVE popali. Al isto tako sam svjestan da od toga nema ništa. Možda samo moralna satisfakcija. Ovako šenlučenje 20-30 godina neminovno mora odvesti u Bankrot, ali najgore je što će se to dogoditi kad ti uzmu sve resurse (telekomunikacione, energetske, rudne, vodne itd...). I onda ćeš imati 100 elektrana i najskuplju struju. Narod nije čudesan, nego pokvaren. Svi samo pljačkaju i to ti je to.
@innahawaad Pazi malo, kad govoriš o tom narodu onda govoriš i o sebi, jel za sebe možeš reći da si pokvaren? Žao mi je što svoj ljetni raspust provodiš na ovakvom portalu ali baš mi je žao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napredak jednog društva nastaje na ruševinama drugog.
Organizatoru zar nije moglo sluzbeno prijavis ....miro okupljanje i kad se svi skupe ispred onda komanda juris na parazite , sta to znaci mirno po meni da ste gladni ,ako je tako onda nema nista od onog jurish....!
Dok ljudi budu slusali i vjerovali u price politicara i dok se mnogi nasi sugradzani odazivaju na nacisticke pozive i gledaju sugradzane druge vjere "drugim" ocima - nece se ovdje desiti pomak. Pliticari, bilo koji - oni iz 90tih ili neki noviji - sve su to ista g*vna, samo malo bolje upakovano. Svi pricaju istu pricu, pricaju jedni potiv drugih, a onda se sastanu negdje na janjetini, pa se pomire uz smijeh i pice. Treba glasati, i stalno mijenjati... ne dozvoliti da ova hobotnica i dalje nastavi da grabi.... valjda ce nekad neko doci da, osim sto ce sebi valjati, valja i narodu - drzavi BiH...
Hoce li doci i omladina s kafe?!
ko da gledam neće ni 50 se skupiti od cijele armije nezaposlenih i po raznim osnovama ugroženih. Za paljene zgrada nisam, al da bagru što nam kroji kapu treba namarati i to dobro, to stoji :=)
Daj ne serite više sa tim...dosadni ste i to pravo...il pravite haos il idite kući, majke vam...
Sve dok su mirni protesti, od toga nema ništa! KAda se ustanemo da je.bemo mater ovim džukelama, tada bi moglo i biti nešto....
KONACNO
Kaže meni kolega kolko ih bude na skupu nek ponesu radne knjižice i on će ih zaposliti ako su voljni raditi gradjevinu.
Nema sada šta da se protestvuje. Jedini izlazak bi bio radikalno obaranje standarda i privlačenje investicija jeftinom radnom snagom (kao Kina). Pošto državni uhljebi to neće jer su zaduženi i izgubili bi stanove i vikendice, onda ništa. Ovako ćemo metiljati sa 40%-50% nezaposlenih, i populacija će se smanjivati dok se ne postigne optimum. A do tada će odavdje pobjeći iole ko ima neku vještinu ili znanje (što se već i 70% ostvarilo). Dug će se samo gomilati, cijene će lagano rasti, i to ti je to..