Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sto se predstavlja mojim nickom ne zamjeram mu,on je od djedova naucio da prisvaja tudja imena,obicaje,v.jeru,molitve na jeziku koji ne razumije.Nije mu laHko,nije kriv jadan.To su mu napravili za vrecu brasna.Akciju podrzavam,treba baHlijace zastititi jer su svugdje u svijetu omrzeni
Kada se postavljo kamen temeljac za Ferhadiju bilo je 5.000 bijesnih paščadi koje je trebalo eutanizirati da BL bude čistiji grad, paščad ubiše čovjeka kamenicama kućeš gorih životinja, truhlež i vonj vlaški se širi Banjom Lukom
a poslije skupa svi na mll.adu janjetinu yeb.em vam maijjk.ice licejmjerne, a kožne cipelice i čizmice od najfinijih junnica mladih, doba obmane i licemjerja. Djeca umiru od zaraznih bolesti oni spašavaju vjeverice i mravojede. Crnjci se dave u kanalizaciji Nju Orleansa oni spašavaju mlade krokodile. fuj, fuj.
Evo i ja protestvujem protiv ove nase nakaradne tvorevine nastale na genocidu i zato sto se precjednik odnosi nehumano prema mojoj mami a i prema meni kad smo sami u mraku . Eto nek sad svi znaju prvo Gligorije sad Dodik dokle cu vise da ga p..im .
Cemu protesti, zivotinje u Banja Luci dominiraju, to smo svi juce bili u prilici vidjeti na tv ekranima.
zasto nisu protestovali protiv zivotinja koje su palile Hrvatsku zastavu i koji su nosili grcku?
Pse stitite a sebe ne, ugrozeniji smo od Kalifornijskog kondora!
zbog kojih zivotinja? je li onih sto su juce palili hrvatsku zastavu, a grckom mahali na dan kada repka njihove domovine igra?
znači neko protestuje zbog toga što vlast u rs siluje srbe i vrši nasilje nad njima
SVAKA ČAST BANJA LUKA !!!
A nebi malo demonstrirali protiv Duduka i to sto uskoro necete imati sta jesti ..pa ce vam dobro doci ove lutalice po B.Luci.. ! A cudnog naroda..
Jesu li ove proteste organizovale one stare d*rolje što po facebooku otvaraju profile kerovima, nazivaju ih "dječicom i mališanima" i smrde na njih da im ne možeš prići...