Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz koje rupe ti izadje hljeba ti?
Noooorooood znoooooo!
Iz Jasminovog dupeta. Da prostiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Povratak otpisanih :)
nije majka klela mirnesa sto baca bombe...nego sto ispali i granatu da bi se izvadio od bacanja bombi...
Noooorooood znoooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uskace trojanski konj
Čuj ovoga sad
Ovaj covjek je obican kreten i njegova dva tri zastupnika redovno unistavaju sve sto se naziva progres. Gadi mi se ova odvratna faca.
Evo Nedžad Latić je sa kćerkom Nejrom pokrenuo i proteste? Pozvani su Ivana Marić, Slavo Kukić, Esad Bajtal, Enver Kazaz i Prohić. Ali da se ništa ne počinje bez plana Aljoše Čampare, Dine Konakovića, Peđe Kojovića i Nermina Nikšića. FACE TV mora sve zabilježiti - kamerman Senad H !!
Zašto nisi podnio krivičnu prijavu protiv Harisa Plehe (BOSS), zbog zapošljavanja medicinskog osoblja u domove zdravlja (po utrvrđenom cjenovniku) i to je trajalo godinama , uzeli milione. Zašto nisi podnio krivičnu prijavu za ovog vašeg i hvala bogu nedavno smijenjenog direktora DZ Ahmića , za javašluk i nerad u vrijeme pandemije. Ne branim ni ovog Fortu ali kad si vec podnosio mogao si i ove spomenuti, direktni ste krivci za lošu epidemiološku sliku u KS.
Pa sine, nisu Forto i Vranić kupili pogrešne respiratore i godinu dana stvarali ambijent na KCUS-u koji je sad kuliminirao time čime je kuliminirao. Vrati se u rupu iz koje si izgmizao!
Ovaj kad god ispliva, ispliva na najgori mogući način.
Pa šta će Forto, Vranić i nova VF, tek su stupili na vlast u Sa kantonu, realno ne mogu za kratko vrijeme napraviti sa mafijom ali vidi se da se trude
Odakle ti vaskrsnu,i ti zaigras po potrebi,čovjek iz tvoje stranke je bio na čelu domova zdravlja godinama vidiš dokle je doveo , a znamo u kojoj koaliciji po si tada trebao tuzakati i ti si više pročitan Mirnese
Lesina se digla
Protiv Vranića, Mirnese, obavezno podnesi. Zamisli, kakvog "stručnjaka" je ČETVORKA prigrabila: u 2015. godini nijedna operacija, u 2016. jedna! I, naravno, pobjegao sa KCUS-a, nije mogao Sebiji više maglu prodavati. Eto, to su ti "eksperti" ČETVORKE, pardon TROJKE. Slažu se dobro, k'o rogovi u vreći! Osramotiše Sarajlije i onakvu ljudeskaru Bogićevića! Pamtite to, Sarajlije, ide 2022.
Nek je Fadil expert i malina
Ti da pišes krivicne prijave koji si diplomirao u Banja Luci!!! Koji paradoks i koja ludost BH realnosti. Privjesak zelenih. Zadnji argument.
Može li me netko podsjetiti tko je ovaj bilmez ? ...hvala
Ko je ovaj taliban sad ?
Ja ojebine