Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkrivena najbolje čuvana tajna u BiH, broj 8372 bio je PIN CODE prvog mobilnog telefona u BHtelekomu.
dok bakirova glasačko balinsko-krezuba sda vojska maršira od potočara do ajvatovice, on i žena mu popljačkaše pola bih. čim bude u u silaznoj putanji kod svojih krezubića preselit će u jednu od svojih luxuznih vila u tursku.
Lopata,.. jah, jah, tako je... ali kakve to veze ima sa ovim clankom??!
A gdje je Naser? Sakrio se u misiju rupu... on sve zna a nece da progovori....
Blajburg
Nismo vjerovali bošnjačkom intelektualcu nego ga još uvijek neki pljuju, a čovjek lijepo objasnio uzročno-posljedičnu vezu: "Mi smo malobrojna zajednica, koja živi na razbojištu povijesnih antagonizama. Naša teška sadašnjost a još više budućnost od nas neumitno traže, da sve stvari postavimo na mjesto i da se ne zavaravamo zabludama." Mustafa Busuladžić, časopis El-Hidaje, 7. mart 1943.
dok bakirova glasačko balinsko-krezuba sda vojska maršira od potočara do ajvatovice, on i žena mu popljačkaše pola bih. čim bude u u silaznoj putanji kod svojih krezubića preselit će u jednu od svojih luxuznih vila u tursku.
@IchBraucheLopata Nazvati onaj mirni skup na Ajvatovici balijsko krezubom vojskom može samo neko kome je Bosna kost u grlu. Takvima je Josip Pejaković napisao nekoliko dobrih tekstova.
Ovi balijanderi nemaju drugog posla nego da izmisle događaje i onda ih obilježavaju 50 puta godišnje... Kako debilno iskristalisana populacija po više kriterijuma ( glupoća, ružnoća, ljigavost, kukavičluk itd.)
@harperspook To je balijski ološ koji se kurci i prijeti iza leđa onih koji su im obecali da ce ih braniti kada zakuvaju, a kada smo im se naj...li mame mamine, samo kmeče... Da su valjali ne bi se poturcili i vjeru promijenili..
Samo da prodze mirno,nebih ja tamo isao bez puske ali eto im,imaju💜