Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je nju onaj mostrum Dragan David Dabić osnovao i toliko zla nanio na ovim prostorima samo mogu reć SIKTER.
SDS je stranka rata. Pitanje je sad zašto ih se predstavlja kao nadu? Pa to je Republika Srpska koju je upravo SDS izratovala. Zar neko misli da su oni više za BiH nego Dodikova stranka. Oni imaju RS i to im je dovoljno. BiH je interesantna sve dok dolazi novac iz inostranstva. Ali SDA nije puno bolja. Zašto se tako veže za turskog predsjednika a ne za EU. A sad kao da se očekuje neki spas od EU. SDA nevodi bošnjake u EU. To njima nikad nije bio cilj.
i sda i hdz su stranke rata !
@OOgledalce Pa niko nije rekao da nisu. Upravo komentarišemo prilog kako je SDS super, a ovo su SDA portali. Možda ima portala u RS koji kažu isto da je HDZ ili SDA super, a bliski SDSu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Govedar=ica popu=stio
Nikad bosnjaci nisu bili nacionalisti kao komsije. Evo primjer kad bi se birao jedan predsjednik vecina bosnjaka bi glasala za Sarovica jer covjek dokazao svojim radom da mu je na prvom mjestu drzava pa onda entiteti
@Albagdadi Naravno, nije isključeno ni da glasate kad Komšić odsluži dva mandata blago nama što dijelimo državu s vama i što znate bolje od nas tko nam je najbolji kandidat.
@Albagdadi Joj ne lupaj molim te...Sarovic se bavio spoljnom trgovinom i samim tim temama koje nemaju veze za ustrojstvom zemlje, pravima konstitutivnih naroda i sl. Da je bio u Predsjednistvu BiH npr itekako bi cuvao interese RS, a vi bi to osudili jer ste nespobni da shvatite kako ni mi Srbi, a ni Htvati, ne mislimo isto kao vi i ne zelimo biti "manjina" u svojoj zemlji, iako se uporno trudite da nam to nametnete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)