Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci moraju birati skim ce da rade. Od dva zla moraju izabrati manje zlo.
@analiticar1992 Ne radi se o preotimanju nadleznosti BiH od strane RS, nego o proceduri donosenja odluke u organima BiH nadleznim za vanjski politiku i odbranu.
Protiv ANP nije Dodik,SNSD,Sarovic,SDS Protiv ANP su SRBI....dosadni ste vise
Jel ovo je onaj u kojeg se naivni Bošnjo kune i diže ga u nebesa ? Svi su oni isti i zajednički im je stav kad je u pitanju NATO , da se Bosna treba raspasti i sve ostalo . Jedina je razlika u retorici , Dodik je bar iskren i otvoren , a što ti Dodik misli , isto ti misli i Šarović i svi ostali .
U međuperiodu između prvog i drugog dijela 163. sjednice došlo je i pismo Mikea Pompea, američkog državnog sekretara, upućeno Predsjedništvu BiH u kojem poziva da se prihvati ANP i da se dostavi u Brisel što je prije moguće.-------------:):):) a stavljali bi Dodu na 'crne liste". Jaro ta vrata se njisu o oba smjera. Dobices ANP al u qurcu
"...Sarovicu...ti jesi onaj koji je spreman priznati da su bosanski Srbi ostali u Bosni dovijeka...ali zasto se bojis to javno reci???Bosna nema nikakve koristi,ako umjesto Dodika budes ti koji nece htjeti da Bosna postane NATO...zato je tvoj sadasnji angazman vis-vis Vijeca ministara nekako neubjedljiv i jalov...nazalost..."
mirko pazi metak, hvala dodo spasio si mi zivot ... hehhehe
Ko ima bar osnovnu školu zna ili može saznati da prijava za Nato od Šarovića ne zavisi ni 0,1%.
Šarović ovdje ne može ništa i od njega prijava za nato apsolutno ne zavisi.
Pa to je stav svih srba. Koga sad to čudi.
Bosnjaci ima jos nade tu je nas bosanski sin mektić on ce prihvatiti
Kakve veze ima njegovo razmisljanje o NATO-u sa ulogom i poslom ministra? Nikakve. Kakve veze ima uspostava vlasti sa uvjetovanjem ANP-a? Nikakve. Nit je ANP bio dio neke izborne kampanje, naprosto izvucen iz sesira i sad sluzi kao neki uvjet...ceka Sarajevo da Zapad pritisne Dodika jer eto i Zapad je u NATO-u, na kraju dobili kiflu
jbg oni nece u NATO, mi hocemo. oni nece da mjenjaju stav, a ni mi necemo. sta je rjesenje da o sko zjevamo dok neko na popusti a ti moze trajati godinama...
@sanjo87 moze trajati stoljecima
Eto vam Šarović!
Fino Zvizdić neka napravi dopis Evropskoj komisiji sa svim ovim zapisnicima sa sastanaka, pa da se vidi ko blokira formiranje vlade.
A znaci i on jede GOVNA
I Amerika uskoro izlazi iz nato a vi i dalje o anp...u kom veku zivite