Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjerene glava.Voli RS i neka voli,al' gleda da BIH prezentuje sasvim korektno,jer je svjestan da kroz BIH doprinosi i RS-u.Jos da ima politickog znanja dovoljno da nadmudri Dodika,to ne bi ni lose bilo..
Sad se bavimo neprestano sa RS. Da nebi tužbe za pelješki most promaknulo bi nam svima da se RS tj. Banja Luka povezuje autoputem sa evrospkom mrežom. Sarajevo nema brzu vezu evropskoj mreži autoputeva. Nije za to RS kriva. Oni prave. Za dvije do tri godine su dio te mreže. Dok se Sarajevo bavi pučistima u Turskoj. Koja nereala
Nema za sad, ali Koridorom 5C će imati vezu sa Evropom i Mostarom, tj. Jadranskom obalom.
@anteportas Naše produkte treba što prije prebaciti na EU tržište. Neće se ići preko južnog koridora. Da nebi pumpe Komšića niko nebi ni saznao da se Banja Luka spaja i to najkraćim putem sa autoputem u Hrvatskoj ili na zapad ili na istok. Gdje je onda autoput do Banja Luke? Erdoan i Izetbegović žele autoput Sarajevo Beograd i to iz dva pravca. Zbog čega.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
npva vlast AKOBOGDA jer gora od ove ne postoji niti moze postojati.
U SVAKOM SLUCAJU GORE NEGO SAD NE MOZE BITI.
Pa onda vi vi tek od te jeseni trebali poceti primsti platu. Godinu dana od izbora nisu formirali vlast i jos nesto nekom pricaju. I kao ovaj dobar, on je za BiH. Dobar je onaj sto ide na posao, raditi posteno za male pare u ovoj drzavi. Nazivati patriotama ljude koji nista ne rade i za nerad uzimaju po 5000 KM mjesecno od drzave, to mogu samo glupani.
genocidaši političari , kao i ovaj imaju prioritet u medijima i u federaciji , daje im se maxi prostor za besmislena laprdanja ,kao on nas vodi u prosperitetnu budućnost ,a on na čelu Genocidne stranke ...
RS u svojim novinama nedaju novostima iz Federacije ni 5% prostora. Kod nas većinom vijesti iz RS.
Ne treba zuriti sa vladom, pa izbori tek sto su bili. :)
Jel SDS Karadžićeva ratna stranka? Zašto ih milujete? Možda je čak i Dodik bolji.
@sova_club Nema veceg lopova od Do-kurca
Svaka cast Sarovicu za sce do sada sto je uradio za drzavu BiH ali nekako mi lici ovaj covjek na Momčila Krajišnika, znamo sta je taj covjek uradio Bosnjacima. Ne treba se previse zavaravati i biti optimistican sa ovim likom. Treba biti na oprezu....
@Hoschef SDS je bio na vlasti za vrijeme rata i pocinjenja mnogih zlofjela, tada nije postojao SNSD niti Dodik. Sada se SDA lize sa SDS-om a Dodik im ne valja, ne zaborabljaju se tek tako ratni talovi.
Mirko Sarovic okorjeli SDS- ovac isto kao i Dragan Mektic, i to su omiljeni bosnjacki politicari. E moj bosnjo nile uzimaju tebe slucajno za poredjenje sa glupocom.
@Brozni *ne uzimaju
Kriminalna je ova drzava, a politicari su svi ista govna.