Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alijin peder!
Dosta mi je vise toga da mi sve zavisi od komsija,hoce li pobijediti ova ili ona opcija,hoce li ovaj ili onaj predloziti promjenu ustava,svakim danom se sve vise urusava integritet ove zemlje,sve planski i smisljeno da bi se slomila i najmanja volja za ocuvanje cjelovitosti BiH.Ma ko je.e i vucica i tudjmana i mesica i sve ostale dusebriznikemoje zemllje,gonite se svi vi u lijepu materinu; NjV; vrati se!
kao sto je dobro za Bih da je SDP opredjeljen za EU, jer cemo se samo tako rijesiti lokalnog kriminala!
bilo bi dobro i kod nas da se opredjele za EU a ne da se bavimo nacionalnim strankama i njihovim liderima..uvaženi profesor Pejanovic kao i uvijek svaka rijec na mjestu