Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E g.Pejanoviću, kad je 'mir internacionaliziran' nemojte se začuditi kad se internacionalni faktori počnu igrati tim mirom. A koliko je ZAVNOBIH i 64% posto 1. marta bilo dovoljno za državotvornu svijest gradjana i naroda BiH govori i ta potreba za internacionalizacijom mira.
Bi|H vole i cuvaju Bosnjaci,a ostali tek treba to da nauce...
misliš???
@Mermaid A ko se borio za BH u dva svjetska rata i daleko najvise zrtava dao? Sigurno ne poturice.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
De ba promijeni tekst svake godine isto komunjaro stara.A to sto volis Bosnu nebi bar rekao hjebu te geni..Mrzim prelivode.!
Svaka cast dobra ljudino, dok je takvih kao ti sa zdravim mozgom bit ce ove BiH koliko hoces i nikada nece nestati, dusmani vlaski na aparatima.
Svaka cast uvazeni profesore Pejanovicu ali je to tesko objasniti njenim rusiteljima
kad se voli svoja zemlja.. ovom covjeku kapa dole.
1. Mart je najsramotniji dan u istoriji beha
BOSNA U NEOLITU: Po novijim arheološkim iskopavanjima i procjenama koje su u novije vrijeme obavljale ekipe sastavljene od bosanskih i EU stručnjaka, pronađeni predmeti su kreirani i oblikovani ljudskom rukom još prije nekih približno 7500 godina.
Za utvrđivanje starosti predmeta moristili ugljenik kome je rok istekao.
Garant drevni Bošnjaci iz neolitskog SDA sa Sabljozubim Izetbegovićem na čelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“, na kraju predavanju zahvalio se prof. Pejanoviću i uručio ručni rad studentica Fondacije. Kad nema blowjob može i handjob svakako je bolji od nojob. >_
"O ti moj gladni sušićavi raju koliba, bunjišta, horoza i jare, tebe ubijaju. Hoće da te nema i stide se tebe. Tebe, Bosno majko! I nije šuma, tvoj sjajni ogrtač, bilo prvo Božansko ruho što vidjeh, i nisu tvoji crni dijamanti iz Kaknja, Breze, Zenice i Kreke bili prvi nakit što me zimi kiti - volim te i plačem, i plačem, ali ne nad grobom jer ti mrtva nisi, nego nad sudbinom, nad sramotnim trenom, i nad tvojom djecom, nad tom jadnom rajom." E.Č.
đes ba mala..........nije sve crno......use i u svoje kljuse.................lijepa je nasa BiH.......
@mirrorce ... evo me, draga ;-) djes ba ti? :) naravno, crno je samo ljencugama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan demagog na budžetu, kojji ne priznaje da je 1. Marta ukinuta Repuublika BiH a nastala tvorevina NBH-azija koju su osmislili Alija i Franjo.
"Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse"