Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća jedna neizreciva.
Osumnjičeni se vraća na mjesto zločina... http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0CFAQFjAK&url=http%3A%2F%2Fwww.nezavisne.com%2Fnovosti%2Fbih%2FBivsi-premijer-i-ministar-osumnjiceni-za-pranje-novca-92094.html&ei=YjzWVPuvOcT9ywPSi4Ig&usg=AFQjCNE0V1H_hgiG04GQWVrW50kHqqNCmw&bvm=bv.85464276,d.bGQ
...sda , sve lopov do lopova , koja banda mafijaška !!!!
Najgore je sto oni vjeruju sami sebi da su oni spasioci ovog naroda i da sve sto rade rade ispravno. Kakva je to bolest, to ni u psihijatrijskim knjigama covjek nece naci.
Ovo je kadar SNSD-a, poznat po rodbinskim vezama sa dugogodišnjim istaknutim kadrom SNSD-a, Dževadom Galijaševićem zvanim duboki anus.
..povraća mi se od ove mafijaške bande!!!!!!!!!
.....sda mafijaška banda , a ružni ko lopovi !!!!
..baki je derpe !!!
..online brabonjak !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vuche mu malo glava na sekretara Zuku!
Stabilizovao budzet??? Hehe ili za 100% povecao place u javnoj upravi u ZDK. E bas ga je stabilizovao.
Stabilizovao budzet tako sto je digao kredite i ostavio ih sljedecim vladama da ih vracaju.
Pakice poltronu tvoji kmeri su imali priliku prethodne 4 godine i vidimo sta su uspjeli. Srozali su ovaj kanton i vratili ga u ratni period. Zato suti misu i poklopi se, ceka vas jos i prdekana kad se otkrije koliko ste pokrali
..jel ovo sda mafijaš ?!?!
Sta mu je onaj prezimenjak, "strucnjak" za islamiste!
Rodjak i to blizi,bili su oni optuzivani i krivično gonjeni i onom sistemu šta da ti kazem više:)