Potvrda iz Italije
59

Mira Poljo je živa, u vrlo teškom stanju i na aparatima

Klix.ba
Mira Poljo
Mira Poljo
Nakon što se tokom dana pojavila informacija o smrti sportske menadžerice i velike prijateljice bh. sporta Mire Poljo, njen blizak prijatelj je za Klix.ba opovrgnuo te informacije i rekao da je ona živa.

Prema posljednjim informacijama, Mira Poljo je živa, ali se nalazi u veoma teškom stanju. To nam je potvrdio njen blizak prijatelj iz Italije koji je želio ostati anoniman.

"Nije preminula. U izuzetno teškom je stanju i živi na aparatima", rekao je naš izvor kojem je, kako kaže, Mira mnogo pomogla u životu. Dodao je da mu je teško govoriti o svojoj prijateljici te je zamolio da ostane anoniman.

Kako smo saznali iz izvora bliskih porodici Poljo, informacija o njenoj smrti stigla je iz bolnice u Bologni, nakon čega je stigla i do Sarajeva. Potom je nekoliko medija objavilo informaciju, a među njima i naša redakcija.

Iako smo imali potvrde iz nekoliko izvora, izvinjavamo se porodici i prijateljima na pogrešnoj informaciji koja ih je sigurno potresla. Redakcija portala Klix.ba mislima je uz Miru i njenu porodicu i iskreno želimo da dobije najvažniju bitku.