Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga lazu ovi iz GRASa, pa oni ne voze kako treba ni kad je dobro vrijeme
A znaju traziti kartu i otvoriti samo prva vrata! A u autobusu minimalno 600 ljudi...da se ugusis! I naravno cekanje minimalno 45 minuta.... i sto je najjadnije na svi oni voze \"po svom redu\"! Mjenjajte ovu stoku... A mi smo jos veca stoka pa samo sutimo i kometerisemo ovdje na klixu...
kad su to oni vozili bez \'\'problema\'\' ?
teško uzrokovat probleme grasu u pm...
Dodjem na stanicu u Hrasnici, u 7, krcataa, Bog sami zna kad je zadnji bus prosao, sreca pa su vozaci solidarni. Cekam komercijalu na Pofalicima, u 2 popodne, nema je je sat i po. Nikad mi gori dan nije svanuo
Eki ?
jao oni na -15 stepeni ne mogu da voze u AUTOBUSIMA,a ja mogu ići u školu na -20 još pješke,ma daj molim te
Samo mi nije Jasno kako je prosla vlada bila kriva sto kasni gradski prevoz,sto su vozila u Kvaru,sto je momka udario tramvaj...a sad niko ne optuzuje ministre sto se dogadjaju iste stvari.Novu vladu niko vise ne spominje,kao da ne postoje.Mediji su cudo!
U GRAS-u,uvijek nešto \"štopa\",ali nisu ONI krivi,tamo neko drugi je kriv ! NIJE MAJKA SINA KLELA ŠTO SE KOCKAO, NEGO ŠTO SE VADIO !
GRAS je tipican primjer za EFEKAT LEPTIRA - kad leptir u juznoj americi mahne krilima, sve stane u GRAS-u. Kunem ih cijelo jutro... pa majku mu, svake godine je decembar i svake godine je minus, i svake godine pada snijeg, i opet PROBLEMI SA GRAS-om! Pa kome placamo kartu! Pustite privatnike nek udju u gradski prevoz pa cemo moci u minut imati svaki autobus, tramvaj, trolejbus! kad se priprijeti da ce ostati bez linija, ima da tunele naprave samo da stignu na vrijeme! A GRAS nek ladi mu.. i nek se iznenadjuje minusom, i plusom, i kisom i snijegom i suncem !
ne radi ni komercijala zaledila oba autobusa, tako je rekao dispečer
\"Očekujemo da će do kraja dana sve linije biti stabilizovane\", rekla je Kadić. Pa na kraju dana nam više i ne trebata. Mislite kako će sutra ujutro biti.
Gras ne radi po redu voznje i kad je +30 tako da...
ja nemam problem sa tim minusima, jer su mi samo potvrda da sam u pravu ionako uvijek prvo pogledam skrivene komentare
научили су они на минусе, a дају их када их погоди истина па сакрију коментар, тако да не разумем зашто им је то сада постало проблем? ни сакривени коментари им не дају мира? не може се побећи од истине, под ма колико минуса је сакрили
...smo probleme na relacijama za Vogošću, Sokolović-Koloniju, Hrasnicu, Zabrđe, Boljakov Potok, Rakovicu, Donje Velešiće, Rajlovac.. pa gdje onda niste imali problema ?===
Pa normalno da su problemi, vidjela S T O K A prošle godine da građani čiste njihove šine dok oni leže kući pa su rano počeli najavljivati probleme. Da je narod pametniji, skupio bi se i ovog se Gras-a riješio zauvijek. Naplate karte na mjesec dana prije i šta ih briga hoće li voziti, novac su uzeli. A mi pored karata Gras-a plaćamo taxi, pješačimo, kasnimo na posao itd itd. Ljudi probudimo se više.