Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, covjek je od prvog dana krenuo da radi, siguran sam da ce biti primjer i drugima - Bravo ministre!
I jos nesto, ne osvrci se na ove idiote covjece, samo radi.
Za razliku od onih supaka sto se bave likovnim umjetnostima filmdzije su shvatile da je Samer covjek koji ce doprinjeti kulturi i sportu u Kantonu SA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Puna podrska za Samera dokazi ovim prevarantima da nisu u pravu!!!
Slazem se sa tobom,jasno je ko dan da je covjek posten i da ce marljivo raditi i da ce doprinjeti razvoju sporta i kulture u nasem kantonu.
I naravno nadam se da ce pomoci sarajevskim klubovima ( Zeljo, Sarajevo, KK Bosna), jer sport je pao nisko, valja nam sve dovesti u red.
@ Ligata Mister Samer R mi nije lično interesantan, jer nije žensko, al ako je ministar onda radi za mene i za sve nas buraz, ja ga kao i svi mi plaćamo i imam/o pravo da budem/o skeptic/ci u vezi njegovih referenci - kapiraš...
Ligata
Za ovakvog, zalutalog i nadobudnog, lika je najbolje da ništa neradi, jer će ttako napraviti najmanje štete! Nemože šuster imati u rukama opravku automobila najviše klase!
Jel uključen I topli oborok u te Vaše naručene komentare ili je to po principu 1 km = 1 lajk pa se rastalite kasnije... preofirni ste ba, al hajd to to je vaš obraz, nego branite čoeka kojeg nije stid da bez ikakvih referenci sjedi u ministarskoj fotelji... moj vam je savijet otvorite agenciju za pljuvanje I odbranu na forumima, bar ćete plaćati porez....
ligata
Neznam smo kako će se filmađije "ogrepsti" kod ministra kada je kasa prazna - nisu jedini prioritet u KS-u. Prema tome; obećanje - ludom radovanje! A osim toga za ovu godinu nisu u budžetu KS. Ako i ministar "provuće" bilo kako, zna se u velikim je problemima.
Bgm je ovaj furiozno krenuo, sastanci, informisanje, rad. haj kako god okrenem, njegov pocetak je bolji od Saricevog i Hadzihafibegovicevog.
E moj željko, kog si ti postavio za ministra kulture! Ljudi mu iznose probleme a on jadan nema pojma o cemu oni pricaju!
Mogao si mi reci odakle ti te informacije, odmah cemo se sprijateljiti. Volim i ja da budem informiran. kakav si ti bacac magle, magloviti vinsent hahahaha
Ministar Rešidat, primio k znanju! :)
Ministre, ima li kakvih aranžmana jeftinih.....