Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise diplomatskih nego obicnih
Nije mi jasno zašto im se diplomatski pasoši jednostavno ne stave van snage, pa ako nisu u stanju držati se pravilnika neka se onda izblamiraju na granici. Tako da ne shvatam ovaj javni poziv i molbe... Kakve molbe, stavi pasoše van snage plus bagru debelo po džepu
@kolorit
Ma pusti pasose,pa ljudi,popis je toliko dugacak da ovu zgadiju ne moze ni Kuvajt platiti. Jos kazu;Bosna siromasna.
A precednik mjesne zajednice Donji stolj? Nek i on vrati...
Jel ovo ona koja je jedina uz Dodika rekla da od MAP-a nema nista ?
Ma mars u pm svaki idiot ima pasoš, kud nece kakva raketa zalutati na nas
@Odjebaus12345 tjst na sarajevo druze, na USK nema sta padati na nas su migranti pali 🤣🤣🤣
Kad imaș diplomatski pasoš na aerodromima se prolazi kroz posebne kontrole, tj. kontrole su minimalne. Kako se to zloupotrebljava samo bog zna. Diplomate su zna se ko, šta će to funkcionerima svake vrste. Da švercuju drogu, skupe satove i nakit, prenose prljave pare i sl.
Draga Bisera, pa jel mogao neko drugi na tu funkciju?
Na stranu što je ovaj članak suvišan, jer stavljanje pasoša van snage bi riješilo sve, ali se pitam je li ovo "ona" bivša ambasadorica BIH u SAD-u, naravno SDA kadar, koju je na toj funkciji naslijedio ni manje ni više nego kćerkin muž Haris Hrle inače nekadašnji kadar nekadašnje Stranke za BIH?! Pa mi gledamo, slušamo i čitamo samo o ljudskom šljamu
Uhljebu jedan
Kolika lista korisnika diplomatskih pasoša, a ministrica Bisera slika i prilika jedne ozbiljne države
Kod nas bi normalnog čovjeka trebalo biti stid ako ima ovaj pasoš. Ja ne bih volio da me historija zapamti u ovom društvu.
Nikakve koristi ni od jednog
Čim se otvore neka vrata u državnim INSTITUCIJAMA nastaje TOTALNI HAOS !!!
Ovo vam glavna vijest, a ne javljate nista za nase rukometne zmajeve? Ee klixe i zivote pokvareni joystickE
Treba li ona vratiti svoj, to nigdje ne piše? nije više ambasadorka?!