Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao je i kod nas. Vec je klinicki izgleda proglasio vanredno stanje javlja mi prijatelj koji radi gore.
Prije 20 sati članak : bih nema izolatorij. Prije 15 min članak : pravi se izolatorij na podhrastovima. Ne treba biti genije pa zaključiti da ima zaraženih...
Jebat ce nas cori ko budale ,ako nam on ne dohaka i ne potamani nas e onda ne znam sta ce
Pravi se!? Šta se čekalo do sad, mislili neće ovamo? Bagro nesposobna, nek nam je Bog na pomoći sa ovim debilima na čelu sa kujom čaušesku.
Ma okerepio bi je ja ne moraš ga vaditi hahajaha
Pazi PRAVI SE. Znajući BiH biće gotov 2026. Godine u 4 etape
Mašala čekali zadnji dan
da li mislite da ce biti dovoljnog kapaciteta.I BOJITE LI SE NEREDA ,GRADJANSKOG BUNTA,POBUNE ,UKOLIKO NE ODGOVORITE KVALITETNO NA EVENTUALNU KRIZU.
Samo se smirite ljudi, nemojmo stvarati paniku, izbjegavajte izlaske na kafe, kafice, utakmice, koncerte. Perite ruke po 15-20 puta dnevno, izolirajte se koliko god mozete. Ne bi trebalo biti toliko strasno kao u Kini jer ipak koliko toliko smo vec informisani o postojanju virusa u nasoj blizini. Samo polako ljudi, opet kazem, ne pravite paniku i smireno samo.
@DrevniSamuraj Evo strucnjaka ... Jesi izracunao stopu smrtnosti? Nisi bio tako smiren kad je haralo u Kini?
Zasto ne izadjete u javnost sa TACNIM informacijama??
Malo je ovo ljudi moji, treba mobilizirati vojsku i policiju da pomognu narodu, zatvoriti granice... Jedan izolatorij je malo. Nadam se da ce ovi iz RS-a isto uraditi u BL , i svim vecim gradovima u BiH. Boze dragi pomozi ovom narodu!
Uzdam se u vojnu bolnicu!
Kako se moglo desiti ministrice da se djeca vrate sa ekskurzije iz Malana trenutno jednog od zarista coronavirusa, i da se ne pregleda i bez nadozra puste kuci uz preporuku da ostanu kod kuce?
@sae540....I to svakako, ali ja ne znam kada su djeca otisla, mozda je to bilo prije pojave virusa na tom podrucju.
Dok oni to rijese odosmo mi u k...c, a sta je sa ostalim gradovima?
Sreća nije u zadnji tren
Nikad nista preventivmo niste uradili... RECI TE SLOBODNO DA JE VIRUS STIGAO! Prvi slucaj je u podhrastovima
Inače komforna bolnica u 3 pm..e