Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej moja ti... te mlade koje ti zoves, su vec 90% njih u Bundesrepublik Deutschland, o tim pozivima ste trebali misliti prije par godina kada se preko shema i rodbine upadalo na takva mjesta, ne samo vojsku, nego sva mjesta slicna tome - budzetska radna mjesta!
I ko je htio da se prijavi , poslije ovog videa neće sigurno
@NIVEAbanovanALTUSAM pa muško je )))
Masiraaj da dišeeeee.....
Pa da me otresu ko slinu nakon par godina? Neka, hvala.
Što se ona i njen sin ne prijave?
Ona nije udata
Bolje bi bilo da je zanovila pornografiju sa Dragančetom.
muuuu muuuu muuuuu....
Ja bih pitao ministricu i ne samo nju nego i ostale "političare", koja je namjena naše vojske i zašto nam treba više vojnika kad ni ovi nerade ništa? U svim državama na svijetu oni čuvaju spoljne granice od upada spoljnog neprijatelja. Kad je BiH u pitanju to mogu biti Srbija, Hrvatska ili C Gora! Međutim, mi sad imamo drugi problem, nas su "okupirali" Sirijci, Iranci, Iračani, Kubanci, Pakistanci... a naša vojska nije izgleda zadužena za njih?
Kakve OS ba, preko granice i napraviti nešto od života. Svakako će se za 10 godina OS raspasti.
Zasto... place dobre, za nerad... u Njemackoj ces crknuti od rada ...a dok platis rezije nema te nigdje...
Pa kad ti treba stela, moze ova pozivati kolko hoce...
i'll be dead before you put a gun in my hand
"Dragi Džone, mnogo sam razmišljala, razmišlja i razmišljala o tebi i tvojoj ponudi, i odlučila da kažem sudbonosno DA! Dobrodošao!"
"Dragi Džone, mnogo sam razmišljala, razmišlja i razmišljala o tebi i tvojoj ponudi, i odlučila da kažem sudbonosno DA! Dobrodošao!"
U OSBiH su ostali samo ovi što moraju vraćati kredite.
Je li i ova kokoška služila vojsku kao i kolega joj Vulin (ili bolje rečeno kao kolege joj Vulini, sva trojica). :D
Pošto su se gotovi svi uhljebi uhljebili.Razglas svim ostalim koji imaju 10 do 20K maraka u kešu, da isti mogu kupiti radno mjesto u ovim jaslama.