Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Place policajaca,kako drzavnih tako entitetskih,vojnika su smijesne,osnovica 645km s prijevozom i toplim kojeg ste smanjili tek toliko da policajac koji radi 12h dobije 6km toplog,pa sad racunaj,jedino policajci u sarajevskom kantonu izlaze nesto vise,te specijalci.I onda se cudite sto vam idu ljudi?
da, kravetino, svojevoljno napuštaju.... i kakve veze IMA sto i dalje zapošljavate, retardirana stoko
Bravo, TO SE ZOVE UVJEŽBANA VOJSKA. NEmože njih nikad toliko otići koliko ih vi možete zapsoliti. NEGO GLEDE PERSPEKTIVNE IMOVINE vidim tvo minsitarstvo MILIJARDE poklanja strankama na upravljanje a FINANCIRA RECIMO OBDANIŠTE NA OTOCI !! Ono snaga naše odbrane počiva u jaslicama ! Radi ove zlopotrebe bi svugdje zvaršila u pritvoru, a tek si završila suđenje savjetniku Joviću koji tečno govori tri strana jezika (Hrvatski srpski i bosanski ) a koji uopšte NIJE DOLAZIO NA POSAO.
zaposlila je i nerođeno praunuce
I Bihać je napustilo 10.000 stanovnika u 2 godine (službeni podaci) isto vjerovatno zbog promaje ili zato što su nezahvalni... 50% nezaposlenost je prosjek u BIH što je ravno ARMAGEDONU, a vi političari i dalje se čudite ..... išuđavajte se... pitajte nas jesmo li ludi
Pendeshka ko Martin Shpegelj!
sve debelindze i debelguze treba ih rastjerat sve i teritorijalnu odbranu formirati svakako ce rat jos malo
libo me ceuv za njih primaju platu a spremni su ko poljska pred njemacku invaziju
Lajkajte https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Lajkajte https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Lajkajte https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
.....i tako svi skupa jedna uppssss tri ili cetiri stranacke boje zastupljene u vojsci, ebo sposobne i dokazane a nepodobne, dio otpremnina a dio u penziju - silom!!!
I državne i entiteske a bogami i kantonalne institucije masovno zapošljavaju u okviru reformske agende jer sada ima siguran dotok nafake za administraciju , ALI NIKO NJIH ZAČUDO NE NAPUŠTA SAMOVOLJNO ! NEgo NAPROTIV pljušte TUŽBE UPOSLENIKA PROTIV države i entiteta koje uz ne malu platu redovno dobijaju NA SUDU !!! SIPA malo sve te tužbe PROČEŠLJATI DA SE VIDI KOLIKO IMA OSNOVANIH A KOLIKO KRIVIČNIH DJELA NESAVJKESNOG I NESTRUČNOG RADA RODBINE NA RUKOVODEĆIM MJESTIMA !!
Mozes li mi objasniti razliku izmedju: 1. Osnovanog krivicnog djela 2. Krivicnog djela nesavjesnog rada
@pinkman Osnovano krivično djelo ne postoji jer nešto što se dkazuje tužbom ili optužnicom, postoji samo osnovana sumnja o postojanju istog. NEsavjesni rad u službi nastaje kada upsolenik nesavjesnim radom u službi nnanese štetu pravnom ili fizičkom licu ! Vjerovatno si mislio na osnovanu tužbu, kada je uposleniku uskraćeno neko zakonsko pravo radi npr nacionalnosoti, vjere, spola itd.
Dakle, koga muka natjera ode u OS BiH na mjesec dva dok se ne snađe. hehehe
Koji je prethodno uplatio to snalaženje. Srećom da SIPA to ne prisluškuje nego sudinice koje se snalaze za stan !
Bosanci nemaju šta tražiti u OSBiH, jer su to strane jedinice koje ne brane BiH nego interese zapada. Jeftino topovsko meso za osvajačke interese.