Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postovana Ministrice, samo gurajte pristupanje NATO-u, svaka Vam cast na dosadasnjem angazmanu
Non stop pricate sa pogresnim ljudima, jesam li ja glup pa ne kontam ili vi ne znate sta radite? Ili to namjerno radite? Svi znaju da su kljucevi za ulazak u NATO u Dodikovim rukama i da on mora odobriti knjizenje perspektivne imovine na drzavu da bi se krenulo dalje... a oni razgovaraju sa ovom Marinom, Bakirom, Zvizdicem, Ivanicem i sl... mogu i sa mnom popiti kafu i popricati o NATO-u, isto im ga dodje....
"Aktivacija MAP-a je prioritet" - da jos samo neko hoce objasniti zasto? Koja je nama korist od tih kojekakvih sporazuma, saveza i sl.?
Garancija da se ponovo ne pokoljemo i da ne bude jos 100.000 mrtvih. Jel ti to dovoljan razlog?
@MCCCLXXVII Pusti supljiku, evo vec 22 godine nismo ni u map-u ni u nato-u pa se ne koljemo. Vrijeme je da naucimo jedni s drugima razgovarati, zivjeti, saradjivati... obican narod to vec odavno zna, jos da elite nauce i super.
Sve sto ona voli u BiH je samo plata....
sad je trebalo fino kod ovih pozara postaviti uslov- ako hoces helikopter OSBIH uknjizi svu vojnu imovinu da se mapa aktivira inace gasite sami