Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MO BiH je drzavna institucija gdje se npr.za gorivo traze i prave TRI najbolje ponude sa tendera, a logicno je da moze biti jedna najbolja ponuda. Nacionalizma ne manjka!
Molim?!
Pa ovu nasu vojsku treba urediti ili raspustiti! Vece, a ne uredenije institucije nema! Nedavno izdali interni konkurs za podoficire, a prijava za isti kao i uslovi su bukvalno prepisani sa javnih konkursa gdje ne postoji bodovanje ocjena, radnog iskustva, skolovanja itd. Potrebna hitna reorganizacija personala MO BiH i da se iz iste udalji Sead Muratovic dokazani NEZNALAC. Primali mlade vojnike, a sad ih otpustaju, e to je neplanski rad i neznanje Muratovica. Jedina smo vojska u svijetu gdje podoficir ne moze postati oficir!
E moja ministrice , jesi nam bistre glave blago nam se svima !!!
Pa sto ne prodate visak???
ministrica mafijašica :)