Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za najbolju ministricu
Zatvarajte to zlo.
Mozete da jim rucnu povucete ... koga zaboli za ekologiju ...
Pa zar ova ministrica nešto radi? Ona vrlo dobro govori japanski, zato je ništa i ne razumijemo.
U prevodu: uprava GIKIL-a se još jednom poziva da zakiti nadležne kako bi se otklonile smetnje i nastavilo sa proizvodnjom, usuprotnom morat će poštovati zakone.
sta ocekivati kad nam je sve naopako. Puskar ministar je penzioner, ni dana staza nije imao u privredi, ta Edita ministrica do sada sutila i sve bilo ok do incidenta. I ona nije sposobna za tu funkciju.
Samo gasi. Sve sto se tu zaradi potrosi se u domu zdravlja i apoteci.
A to se kao nije znalo do danas? Pa šta je sa dozvolama, kontrolama, sprovođenje zakona i tako to?!? Ili je bitno da neke stvari tek pred izbore postanu aktuelne. Svi ste vi ista mafija, politička bagra bez obraza.
Znaci ovako, GIKIL je u suvlasnistvu privatngo subjekta (gshl) i firme u drzavnom vlasnistvu (khk). Arbitraza koju spominju je pokrenuta jer khk smatra da ima 70% vlasnistva. Eh sad sto drzava kao vecinski vlasnik nije obezbijedila uslove za izdavanje okolisne dozvole? To im slijedi svakako u odredjenom procentu obzirom da oba vlasnika moraju to platiti. Khk btw ima dug pd 35 mil KM.
A kako su imali do sada sve ove godine dozvolu ?? Eeee moja drzavo, ni minimum a imali dozvolu sve do prije neki dan