Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vise za rubrike vjerovali ili ne autoput Beograd Sarajevo autoput Sarajevo Bihac, aerodrom Bihac sad Goražde Sarajevo a u sarajevo tramvaji po 40 godina i vode nema a vi mastate o nekim bajkama tamo
Neki dan koridor 5c, prekjučer autoput Sarajevo-Beograd, jučer Sarajevo-Bihać, danas Sarajevo - Goražde... Polako, preforsirat ćete se, zbunit ćete narod, neće znati gdje je pošao :)
Bil vi ovu Djapo?
Koliko je vode proteklo otkad se pomenuta provozala na Uni i obecala svasta, a u N.P. Una jos uvjek se vozi makadamom...
Pozdrav Bosno , koja ojforija na putevima .Svi pričaju a milimetra autoputa ne izgradiše .Sole pamet narodu ,zadrzavaju svoja nezasluzena radna mjesta , muze drzavu i sve to dobijaju dobro plaćeno .
zaobilaznicom preko GREBKA..
Taslaci ovo Fahraon redovno.
Kaze "Mi smo već davno krenuli u razvoj cestovnog povezivanja Goražda sa Sarajevom" - samo ne kaze jesu li krenuli za Njemacku ili Austriju...
Godinama nisu napravili ni metra autoceste a sad se odjednom razbacuju sa stotinama buducih kilometara modernih cesta - masu nam nekim kartama pred nosem kao da smo idioti ili djeca u osnovnoj skoli.Od price nema nista samo djela tj. kilometri se broje druskani.
Ala si se ofucala. Ko jeftin tepih. Valja svakom ugoditi, pa te gazr
Sta se ti javljas!? Kako te nije sram pojaviti se u medijima nakon sto si potpisala sve moguce okolinske dozvole za najvece trovace u BiH? Umjesto da radis na poboljsanju ekologije, ti se petljas u izgradnju puteva. Da ironija bude veca, iz iste stranke dolazi ona levatina od ministra koji bi trebalo da gradi puteve, ali nista ne radi.
napravite vi nama autoput prema Gradisci da lakse bjrzimo odavde. To je nama od znacaja
Vidi ministrice sto se skockala, svaka cast, sad izgleda manje blesavo i izhavjesceno
Kad god ovo pitanje postave znamo da je predizborna utrka pocela kad se zavrsi onda nikome nista
MAJKU VAM BEZOBRAZNUU NE ODGOJENU