Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA - Grobar ove drzave. Ekonomski nas unistili a sad nam traze gospodara u Kuvaju i Turskoj. Jesmo li zato ratovali? Dragi sugradjani, vi ste gospodari svoje sudbine. Kaznite tu nakaznu mafijasku organizaciju na slijedeckim izborima, ako vam je stalo do vas i vase djece!
moderan naziv za slugu je radnik, ako nemas svoj novac i svoju firmu bit ces pa bili turci, kuvajcani il bilo koji drugi koji novac nose, zato pu u ruku i ceraj za novcem pod uslovom da moras bit sposoban u poslu kojim se bavis.
NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Evo nesto novo i kreativno - nije nadležna
http://www.faktor.ba/vijest/potpisan-protokol-o-saradnji-izmeu-ministarstava-obrazovanja-turske-i-fbih-181161 turci donose odluku umjesto ministarstva ocigledno
KRAVO ZA ŠTA SI ONDA TI NADLEŽNA???? DA UZMEŠ PLATU OD 7 HILJADA MARAKA IZ BUDŽETA?
Največa prijetnja po Bošnjake - muslimane je SDA i njihova demagoško prosipanje iz praznog u šuplje.
Prebacite odgovornost s jedne na druge, jedino to znate
OPET JUTARNJA PODJEBANCIJA,,NEMA JUTRA KAD NAM GA NEKO NESUKNE...PA MINISTRICE,ZASTO TI KAO MINISTAR NISI STOPIRALA ILI VRATILA SPISKOVE I REKLA DA NISU U SKLADU PRAVILA,,KAKAV TI JE TO ODGOVOR MI NISMO NADLEZNI,,ZNACI MOGLI SU TI PROTURITI KAKVU PROPALICU I TI BI TO PRIHVATILA,,MA TI SI HEROJ,,
Izgleda ta tebi spiskove dostavlja Erdogan. Sram da bude i tebe i SDA. Mislim da smo ovim dostigli dno dna, nema dalje. Što ćeš ti i tvoje ministarstvo ao dostavljaju kantonalna.
E to su vam ljudi moji balije kad za šaku lira turski svoju djecu odbacuje,koga briga za gulena i erdogana pa nisi oni nama očevi mi smo svoju nezavisnost platili .Gade mi se ,kako vrijeme prolazi poćinjem vjerovat da su nas gurnuli u rat sa namjerom da od nas naprave plemensku zajednicu.
kako ministarstvo zna koga nagraditi, po prezimenu mozda i po onome sto vide u knjizici?
Uh,.. Ja bih ovu nagradio,...
Evo ministricine biografije.. u 30toj godini diplomirala basanski.. u ispod prosjecnosti je snaga je SDA parola.. Rođena 24. oktobra 1973. godine u Mostaru. Završila je Gimnaziju u Mostaru. Diplomirala je 2002. godine na Fakultetu humanističkih nauka na Odsjeku za bosanski jezik i književnost Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru
Bice predlozi ti mog jacu tvog sina.....
oooooooo, ministrice.... rado bih te posedovao....
Imamo vise ministara u ovoj drzavi nego radnika,
Obavezno procitati clanak: http://m.avaz.ba/clanak/265718/brisanje-ucenika-bosna-seme-uzburkalo-bh-javnost
aferim