Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze hurme😀
Kako je Dodika savjetovao Čović da pred islamskim zemljama Bošnjake naziva Bošnjacima kad ih kudi, a kad ih kudi kod kršćanskih zemalja naziva ih muslimanima. Ali Bošnjaci imaju ljude da to isprave i dokažu da se radi o neprijateljima svih muslimana.
Sta rade ove Srbalije, krscanski kraljevi se u grobu okrecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli ova ministrica neke islamske države?
Gradžanska opcija :))))
izgleda ko debeli tuljan
Pa sad je valjda jasno da vam je neko po religiji bliskiji nego genetski. Pa se onda pitate što Srbi neće sa vama a na kraju će se i odvojiti.
Pojela cvijeće 😂
jel se ovo u storu umotala???
Ovake trebamo slati.nece nijedan arap na nju marku uloziti.znaci bosnjakinje postene.
Tebe treba slat da ti ga harapi uloze
Samo sebi lobira lovu, da dobije od arapa sto vise. Zaboli nju za drzavu.
Polako ali sigurno SDA, DF, SDP I NiP prave Islamsku državu Bosnu. Pitanje je samo gdje će joj se zacrtati granice.
Baš bi mi bilo drago da si u pravu. Ali teško da je tako.
ko joj torbu nosi? Jel opet sin?
Što će joj marama na glavi !? Što mora podilaziti ?!!! Domaćin prima gosta onakvog kakav je, a ne da mu se prilagodjava odjećom.
Brate, kada je vidim osječam se poniženo.
Bisera im objasnila da je ona evropska muslimanka, graDZanska.
Joj seljanke
To je to. Vazalska fildžan državica za par begovskih familija i roblje i vazale."Gradžansku" (pravilno se piše i čita Građansku sa đ jer samo krkani ne razlikuju dž i đ kao i ć i č) Bosnu će činiti Željko Komić i tih par stotina intelektualaca što žive u centru Sarajeva da bi se održao alibi o multikulturalnoj i multikonfesionalnoj Bosni i Hercegovini. Vukovi mirni i ovce na broju. (U svojim nacionalnim torovima)
sastali se probosanci u na islamskoj konferenciji :)
tu bosnjakistan i pripada